HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 833.

2011.11.08. 19:59 Gabbá

Ökölvívás: 

Hatvanhét éves korában elhunyt Joe Fraizewr egykori nehézsúlyú amerikai ökölvívó világbajnok, aki korábban Muhammad Alival vívott legendás mérkőzéseivel beírta magát a sportág halhatatlanjai közé. Fraziert hétfőn Philadelphiában érte a halál, egy hónappal azután, hogy májrákot állapítottak meg nála - közölte a sportoló családja. Frazier 1964-ben olimpiai bajnoki címet szerzett, 1970-1973 között pedig ő volt a nehézsúlyú világbajnok. Pályafutása csúcsán, a 70-es években háromszor is megmérkőzött Muhammad Alival, az összecsapások közül egyet ő, kettőt ellenfele nyert meg. A pályafutását 32 győzemmel, négy vereséggel és egy döntetlennel záró Frazier 1971-ben, az akkor az évszázad meccsének beharangozott összecsapáson, 15 menetben pontozással győzte le Alit, akinek az volt az első veresége.

Triatlon: 

Vanek Margit az előkelő negyedik helyen végzett a triatlon Világkupa-sorozat versenyén, ezzel a kvalifikációs listán olimpiai indulást érő pozícióba jött fel.  Molnár Erika 1999-ben, Sydneyben elért harmadik helyezése óta ez a legjobb magyar női triatlonos eredmény. A guatepei viadalon Rendes Csaba 37. lett, míg Fecskovics Attila a kerékpározás során feladta a küzdelmet. A londoni olimpia kvalifikációs sorozata 2010. június 1-jén indult, és 2012. május 31-én zárul. Pillanatnyilag Vanek Margit mellett bátyja, Vanek Ákos és Kovács Zsófia áll indulást érő helyen. 

Birkózás:

 

Visszatér a versenyzéshez és szeretné megnyerni a londoni olimpiát Ara Abrahamian svéd birkózó, akit a pekingi olimpián szerzett harmadik helyezésétől megfosztottak, mert bronzérmét az eredményhirdetéskor eldobta. A 36 esztendős, két évre eltiltott kötöttfogású versenyző edzője, Benni Ljungback elmondta, hogy tanítványa csatlakozott a válogatott edzőtáborához, és a célja nem csupán az, hogy kijusson az olimpiára, hanem meg is szeretné nyerni súlycsoportját. Az örmény származású, 84 kilós Abrahamian szerint bírói csalás áldozata lett a pekingi elődöntőben a későbbi győztes - a fináléban Fodor Zoltánt verő - olasz Andrea Minguzzival szemben, ezért választotta a tiltakozás meglehetősen szokatlan módját. Az eredményhirdetésnél eldobta érmét, és dühöngve elhagyta a termet. Ezt követően a Nemzetközi Olimpiai Bizottság fegyelmi testülete kizárta a játékokról, és hivatalosan megfosztotta érmétől a birkózót, aki a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) hiába fellebbezett az ítélet ellen. A sportági nemzetközi szövetség (FILA) kétéves eltiltással büntette.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr783364261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása