HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 834.

2011.11.09. 19:57 Gabbá

Úszás:

Tíz magyar úszó vehet részt az Egyesült Államok-Európa válogatott összecsapáson, amelyet december közepén. Atlantában rendeznek. Kiss László szövetségi kapitány tájékoztatása szerint az amerikai szervezők a korábban meghívott Gyurta Dániel, Cseh László, Kis Gergő, Takács Krisztián, Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka, Verrasztó Evelyn után Verrasztó Dávidot, Biczó Bencét és Bernek Pétert is meghívták az Európa legjobbjait felvonultató, összesen 44 fős csapatba, amelynek így közel egynegyedét a magyarok teszik ki. A szakvezető elmondta, a versenyzők közvetlenül a december 11-én záruló szczecini rövidpályás Európa-bajnokság helyszínéről utaznak majd az Egyesült Államokba, és négy edző is elkíséri őket. A versenyt 25 méteres medencében rendezik december 16-án és 17-én. Futamonként az első három helyezett pontot kap - ötöt, hármat, illetve egyet -, a váltókban pedig a győztes héttel gazdagodik, a vesztes pont nélkül marad. Egy úszó legfeljebb hat számban indulhat. A 105 ezer dollár összdíjazású viadal szervezői a résztvevők minden költségét állják. 

Lósport:

Az olasz Frankie Dettori ül vasárnap Ovedose nyergében a római Premio Carlo e Francesco Aloisi elnevezésű Group III-as futamon. A világklasszis zsoké már életben szobrot kapott. A pannoniaoverdose.hu beszámolója szerint az olasz sztárlovas azonnal igent mondott Mikóczy Zoltánnak, a versenyló társtulajdonosának a felkérésére, s családi vakációját rövidíti le a vasárnapi verseny miatt. Dettori a legtöbb szakértő és szakíró szerint jelenleg a világ legjobbja, idén októberben aratta ötszázadik Group-verseny győzelmét, ami tekintve, hogy főként Angliában és Franciaországban lovagol, szinte utolérhetetlen teljesítmény. Az olasz zsoké már életében szobrot kapott az ascoti pályán, ahol 1996-ban győzött egy versenynap mind a hét futamán. 2007 júniusában pedig két egymást követő napon nyerte az angol és francia derbyket. Dettori jelenleg a világ legtehetősebb futtatója, Dubai uralkodója, Maktoum sejk istállójának első számú lovasa. Overdose legutóbb a Royal Ascoton versenyzett még júniusban, s kiváló futással a negyedik helyen ért célba. A tavaly augusztusig veretlen, sorozatban 14 futamot megnyerő ló savós patairha-gyulladást kapott 2009-ben, mellyel veszélybe került karrierje, ám 2010-ben vissza tudott térni. 

Labdarúgás:

 

Felháborítónak nevezte David Cameron brit miniszterelnök a FIFA múlt heti döntését, mely szerint az angol válogatott tagjai nem viselhetnek a mezükre hímzett pipacsot a spanyolok elleni, szombati barátságos mérkőzésen az Emlékezés Napja alkalmából. A FIFA azzal indokolta döntését, hogy a mezeken sem politikai, sem vallási, sem reklám jellegű üzeneteket, feliratokat, szimbólumokat nem viselhetnek a játékosok. A nemzetközi szövetség ugyanakkor hozzájárult ahhoz, hogy a bemelegítés alatt a pipacsok ott legyenek játékosok ruházatán és a találkozó gyászszünettel kezdődjön. "Abszurd az az álláspont, hogy politikai megnyilvánulás lenne, ha pipacsot viselnének mezükön a játékosok, azokra emlékezve, akik életüket adták a szabadságunkért" - fogalmazott a brit kormányfő, akinek reményei szerint a FIFA felülvizsgálja határozatát. Elsősorban a brit Nemzetközösség országaiban hagyományosan tűzpiros pipacsszirmokkal emlékeznek az I. világháborúban elhunytakra, mivel az eltemetett katonák sírján először ez a virág bújt ki a földből Flandriában. Az Emlékezés Napja november 11., 1918-ban ezen a napon ért véget hivatalosan az első világháború. A londoni Wembley Stadionban pályára lépő angol mellett a walesi válogatott futballistái is szeretnének pipacsot kitűzni a norvégok elleni, cardiffi találkozón, illetve a skótok is, akik Cipruson vendégszerepelnek, de a FIFA-tiltás rájuk is vonatkozik.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr293366652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása