HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 837.

2011.11.12. 18:37 Gabbá

Ökölvívás:

Több ezer szurkoló búcsúzott el pénteken, Philadelphiában Joe Fraziertől, az amerikaiak korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokától, akit hétfőn, 67 éves korában ért a halál egy hónappal azután, hogy májrákot állapítottak meg nála. A szervezők közlése szerint körülbelül 15 ezer ember rótta le kegyeletét a Wells Fargo Centerben, a város legnagyobb sportcsarnokában felállított ravatalnál. A koporsó mellett ott volt egy poszter legendás győzelméről, amelyet 1971 márciusában aratott Muhammad Ali felett. Fraziert hétfőn, szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra szülővárosában, a dél-karolinai Beaufortban. Frazier 1964-ben olimpiai bajnoki címet szerzett, 1970-1973 között pedig ő volt a nehézsúlyú világbajnok. Pályafutása csúcsán, a 70-es években háromszor is megmérkőzött Muhammad Alival, az összecsapások közül egyet ő, kettőt ellenfele nyert meg. "A világ egy nagy bajnokot veszített el - nyilatkozta korábban Frazier halála kapcsán Ali. - Mindig tisztelettel és csodálattal fogok emlékezni rá. Sokat gondolok a családjára és a barátaira, kitartást kívánok nekik ezekben a nehéz pillanatokban." 

Atlétika:

Usain Bolt azt mondta: négy aranyérmet szeretne nyerni a jövő évi, londoni olimpián úgy, hogy a szokásos számai mellett a 4x400 m-es váltó tagjaként is rajthoz állna. A 100, a 200 és a 4x100 méteres síkfutás jamaicai címvédője szombaton úgy fogalmazott: ha megfelelő fizikai állapotban lesz és hazája stafétája esélyes lesz a győzelemre, akkor szeretne ott lenni a hosszabb távú váltóban még akkor is, ha ebben a számban a legmagasabb szinten eddig még sohasem versenyzett. "Ha tudok segíteni nekik az arany megszerzésében, akkor szeretnék csapattag lenni" - mondta Bolt. Mostanáig Carl Lewis az utolsó férfi atléta, aki egy olimpián - 1984-ben, Los Angelesben - négy elsőséget is begyűjtött.  

Súlyemelés: 

Derékpanaszok miatt visszalépett a szombati versenytől Gyurkovics Ferenc a franciaországi olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokságon. A magyar emelő a 105 kg-os kategória B csoportjában készült fellépni, de ebben a hirtelen jött sérülés megakadályozta. "Néhány napja volt ugyan apróbb előjel, de aztán ez elmúlt, semmi sem zavart a készülésben, a ma reggeli mérés is rendben volt, nem kellett szaunáznom, hogy a súlyhatár alá fogyjak. Viszont most, a bemelegítésnél a 120 kilóval szakítottam, amikor váratlanul belenyilallt a derekamba a fájdalom. Így meg még ülni is nehezen tudok, nemhogy versenyezni" - mondta visszalépése okáról Gyurkovics Ferenc, akit sérülése dacára a doppingellenőrök vártak a melegítőterem ajtajában, hogy aztán mintaadásra kísérjék. "Ez egy ilyen szombat, számunkra elátkozott nap" - összegzett Bökfi János megbízott szövetségi kapitány arra utalva, hogy Gyurkovics előtt a kiesés sorsára jutott az ólomsúlyú Magát Krisztina is, aki három kifogástalan szakításgyakorlatot követően vádligörcs miatt lökésben már egyetlen érvényes fogásra sem volt képes. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr473373110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása