HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1469. $egyéb$ + ˘sétálás˘

2011.11.12. 17:32 Gabbá

Egyéb: vásárlások intézése a kenyeresnél, a SPAR-ban és a szatócs boltban, eközben hozzávetőlegesen 13-14 kilométert tekerhettem le, sétálás: itthon a nap folyamán 13.700 lépést tettem meg, ami 10,1 kilométer legyaloglását jelenti és ez 471 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény:  Tegnap este, amikor írtam a tegnapi bejegyzésemet, kissé nagy képűen azt írtam, hogy nem érzem magam fáradtnak a 9 edzés után sem. Aztán alig, hogy befejeztem a blogírást a mell- és a bordaközi izmom be is görcsölt, sőt utána is el-elkapdosta a görcs. Nagyjából kilazítottam és így feküdtem le. Persze ma reggel is hiába ébredtem meg hajnalban, nem keltem fel, hanem inkább a meleg takaró alatt lustálkodtam, majd el is aludtam. Szóval ma sem volt futás. Utolsó mentsvárként holnap tudok még futni, vagy a hetem futás nélkül telik el. Amikor felébredtem már nem volt értelme kimenni futni, mert vártak az itthoni feladatok. Elsőként a kenyereshez tekertem el. Majd a SPAR következett. Azt hittem, hogy mára ennyi a rohangálásból viszont az asszony nagytakarítást csinált és én ennek a segítője voltam. Rázd ki a rongyot, poroljad el a szőnyegeket, meg rendrakásban, visszarakodásban jeleskedtem. Míg az asszony szét dúlta a lakást, addig én próbáltam visszaállítani az eredeti állapotba. Közben az egyik fotelunkat elejtette és ezért az egyik görgője eltört. Gyorsan felöltözni és még 13 óra előtt hajtás a szatócs boltba, ahol minden kis mütyür kapható, ami egy háztartásban kellhet. Szerencsém volt, mert időben odaértem, illetve kaptam is a fotelba való görgőt. Így aztán az egyéb kategória egy menettel bővült. Az itthoni takarításban sikerült 10,1 kilométert legyalogolnom. Ma ugyan nem edzettem semmit, - a szó valós értelmében - de mozogtam folyamatosan, délután 14 óra utánig. Egy kissé el is fáradtam. De hát ez van. Nagyon bízom benne, hogy holnap meg tudom magam erőszakolni és korán megyek be a céghez, és így tudok egy kicsit futni is. 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr923373006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása