HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 839.

2011.11.14. 22:17 Gabbá

Úszás:

Öt aranyéremmel zárta a Grand Prix-sorozat első, minneapolisi állomását Michael Phelps, az amerikaiak 14-szeres olimpiai bajnok úszója. A 26 éves amerikai sztár szezonjának első nagymedencés versenyén vasárnap 200 m vegyesen diadalmaskodott 1:57.58-cal, míg korábban 100 és 200 m pillangón, 200 m gyorson és 100 m háton nem talált legyőzőre. "Nagyon jól éreztem magam az egész hétvégén, az eddigi feladatokat sikerült jól elvégezni. Természetesen a végső cél az, hogy a londoni olimpián minden a tervek szerint alakuljon" - összegzett Phelps. 

Újabb három egyéni bajnoki címet és egy váltóaranyat söpört be a százhalombattai rövidpályás úszó-ob zárónapján Cseh László, így összesen kilenc elsőséggel lett a legeredményesebb versenyző. A nőknél Verrasztó Evelyn a vasárnapi aranyérmével 5-4-re "nyert " Jakabos Zsuzsannával szemben - írja a sportági szövetség. 

Súlyemelés:

A magyar női súlyemelő-válogatott a remélt kettő helyett egyetlen olimpiai kvótát sem tudott szerezni a vasárnap zárult franciaországi világbajnokságon, és nem élt az eséllyel a két férfi induló sem. A megbízott szövetségi kapitány, Bökfi János két ember kivételével amatőröknek tartja a magyar válogatott tagjait. "Nagy Peti és Krutzler Eszti az, akivel elégedett lehetek, ők ketten megtették, ami elvárható volt tőlük. Rájuk a jövőben is számítani és építeni tudok, s ha most lenne az olimpia, én az ő indulásukat támogatnám" - nyilatkozta Bökfi János megbízott szövetségi kapitány a vb zárultával. "Sajnos a többiek, anélkül, hogy bárkit is meg akarnék bántani, azt kell mondjam: amatőrök. Már most nyomban el kell kezdeni odahaza az edzést, a készülést az áprilisi Eb-re, hogy megcsípjük a lányoknál és a fiúknál is azt az egy kvótát, amire még lehetőségünk maradt." 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr793383507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása