HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 842.

2011.11.17. 19:55 Gabbá

Futsal:

Kiütéses győzelemmel kezdett a Rába ETO a futsal UEFA-kupa elitkörében: a magyar bajnok a szerdai első fordulóban 9-2-re nyert a grúz aranyérmes Iberia Star Tbiliszi ellen. Korábban a klub honlapja úgy fogalmazott, hogy "papíron mindhárom együttes erősebb a győrieknél, így a pontszerzés már bravúr lenne", ennek tekintetében pedig különösen értékes a siker. Artur Melo együttese csütörtökön a házigazda és az elmúlt évben döntős Sporting CP csapatával találkozik. A csoportból az első helyezett jut az áprilisi négyes döntőbe. 

Vízilabda:

 

A Honvéd férfi vízilabda-csapatának vezetői úgy döntöttek, hogy a szombati Szeged elleni bajnoki bevételének jelentős részét jótékony célra fordítják. A klub honlapja szerint a jegyeladásból befolyó pénzt a 11 halálos áldozatot követelő egyiptomi buszbaleset miatt árván maradt kisfiú megsegítésére ajánlják fel. A találkozó szombaton 18.00-kor kezdődik a Kőér utcában, a belépők egységesen ezer forintba kerülnek. A két együttes a hétvégén a Magyar Kupa döntőjében is összecsapott, akkor a szegediek győztek 9-8-ra. 

Labdarúgás:

Egy ellopott melegítő és egy zsák labda révén a pálya széléről nézte végig az ír válogatott 4-0-s győzelmét pénteken az Európa-bajnoki pótselejtező első, észtországi mérkőzésén egy ír fociszurkoló. Conor Cunningham elutazott a tallinni mérkőzésre, ám mivel nem volt jegye, egyéb bejutási módszer után nézett. "Megláttam egy nyitott ajtót a stadion oldalánál, belopóztam, és találtam egy észt melegítőt" - elevenítette fel kalandját a kopasz férfi. "Felvettem, a vállamra dobtam egy zsák labdát, aztán kimentem a pályához, és a ruházatom miatt az észt kispadnál álltam meg." Cunningham a hazaiak szövetségi kapitánya, Tarmo Ruutli mellől követte kedvenceinek gólzáporos sikerét, majd a tévékamerák tanúsága szerint a lefújást követően a pályán ünnepelt a csapattal. A találékony drukker a dublini, 1-1-re végződő visszavágóra már nem tudott elmenni. Az írek 5-1-es összesítéssel jutottak ki a jövő évi Eb-re.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr503390714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása