HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 847.

2011.11.22. 19:51 Gabbá

Dopping:

 

Doppinggyanúba keveredtek az 1982-es és az 1986-os világbajnokságon szerepelt algériai labdarúgó-válogatott tagjai: helyi lapok szerint mindkét tornán gyógyszerekkel próbálták növelni a játékosok teljesítményét. Ennek következtében állítólag legalább hét futballistának fogyatékos gyermeke született. Egyikük, Mohamed Kaci-Szaid vetette fel a doppinggyanút, és vizsgálatot követel. A volt játékos három lány édesapja, s mindhárman fogyatékkal élnek.

Atlétika:

Doppingvétség miatt örökös eltiltással sújtotta Steve Mullings világbajnoki jamaicai sprintert hazájában egy háromtagú fegyelmi bizottság. A testület már a múlt pénteken bűnösnek mondta ki a 28 éves vágtázót, akinek a júniusi országos bajnokságon adott mintájában bukkantak tiltott szer (furoszemid) nyomaira a szakemberek. Négy nappal ezelőtt még nem hoztak döntést a büntetés mértékéről, mert a helyi atlétikai szövetségtől még nem kapták meg Mullings első, 2006-os doppingesetének dokumentációját. A nemzetközi szabályoknak megfelelően a kétszer doppingvétséget elkövetőknek járó örökös eltiltással sújtották Mullingsot, aki a jamaicai 4x100 méteres váltóval a 2009-es vb-n aranyérmet szerzett. A 28 éves atléta az ob-n 100 méteren harmadik helyen ért célba, így pozitív tesztje után nem csupán bronzérmét veszítette el, de az idei világbajnokságon sem indulhatott már. 

Kerékpározás:

A Francia Kerékpáros Szövetség (FFC) kedden bejelentette, hogy nem bünteti meg Jeannie Longót, a doppingügybe keveredett olimpiai és világbajnok kerekest. "Bebizonyosodott, hogy nem tett semmi rosszat, így nem is büntetjük meg" - közölte a szervezet. A sportág "nagyasszonyaként" is emlegetett, 53 esztendős versenyzőt - aki úgy tervezi, hogy indul a jövő évi, londoni ötkarikás játékokon is - kétéves eltiltás fenyegette, mivel három alkalommal is elmulasztotta a kötelező bejelentkezést, és nem közölte, hogy hol tartózkodik, így a doppingellenőrök nem találták meg. Az első ob-ját még 1979-ben, az 59.-ket pedig idén júniusban megnyerő Longo összesen 14 olimpiai és világbajnoki aranyérmet gyűjtött eddigi pályafutása során. Legnagyobb sikerét 1996-ban, az atlantai ötkarikás játékokon elért első helyével aratta.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr763404247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása