HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 849.

2011.11.24. 19:01 Gabbá

Kerékpározás:

A Rabobank kerékpáros csapata leigazolta a holland Monique van der Vorstot, akinek 13 éves korában mindkét lába lebénult, ám egy évvel ezelőtt megmagyarázhatatlan módon újra képessé vált a mozgásra. Van der Vorst egy műtét komplikációi miatt bénult le, máig nem tisztázott okokból. A tragédia után handbike-versenyző lett, a háromkerekű, kézi erővel hajtott kerékpárral háromszoros világbajnok lett, a pekingi paralimpián pedig két ezüstérmet szerzett. 2010-ben egy baleset után a lábai görcsbe rándultak, majd hosszas rehabilitációval újra megtanult járni. A gyógyulást az orvosok a bénuláshoz hasonlóan nem tudták megmagyarázni. A 27 éves holland kerekest most leigazolta a Rabobank, így 2012-től már az ép sportolók között bizonyíthat. "Monique-nak még rengeteget kell tanulnia, de biztos vagyok benne, hogy a társai is sokat tanulhatnak tőle. Remek a hozzáállása, és hatalmas az akaratereje, amit egész sportpályafutása alatt bizonyított. Szeretett volna országúton versenyezni, és mi lehetőséget adtunk a számára" - idézte Jeroen Blijlevens, a Rabobank női csapatának sportigazgatóját a velo.hu. 

Tenisz:

 

A világelső szerb Novak Djokovic sima két játszmában kikapott a spanyol David Ferrertől szerdán a férfi teniszezők Londonban zajló, 5,93 millió euró összdíjazású, évzáró Mesterek Kupáján. Djokovicnak esélye sem volt a mérkőzésen, melyen mindössze négy játékot tudott megnyerni, s összesen 33 ki nem kényszerített hibát ütött. Ferrer sikerével már bejutott az elődöntőbe. A cseh Tomas Berdych három játszmában, nagy csatában nyert a szerb Janko Tipsarevic ellen. Tipsarevic, akinek a döntő szett rövidítésében - saját adogatásánál - meccslabdája volt, Andy Murray-t helyettesíti a viadalon. A brit játékos kedden jelentette be, hogy ágyéksérülése miatt visszalép a tornáról. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr933409139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása