HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 853.

2011.11.28. 22:18 Gabbá

Jégkorong:

A Dunaújváros legyőzte a brit Sheffieldet a jégkorong Kontinentális-kupa négyes döntőjébe jutásért zajló dániai tornán, melyről ennek ellenére sem sikerült továbbjutnia. A Dab.Docler hátránya két pont volt a játéknap előtt az éllovas Asiagóval szemben, így a vasárnapi zárófordulóban mindenképpen nyernie kellett a Sheffield ellen, hogy esélye legyen megnyerni a tornát, és ezáltal a négyes döntőbe jutni. Ez sikerült is a magyar csapatnak, de végül kevésnek bizonyult. A torna utolsó meccsén az Asiago ugyan kikapott a dán Herningtől, de csak hosszabbításnak, a Dab.Doclernek pedig az kellett volna a továbbjutáshoz, hogy a házigazda a rendes játékidőben diadalmaskodjon. A magyar együttesek közül eddig egyik sem tudott selejtezőn át bekerülni a Final Fourba, korábban az Alba Volán házigazdaként volt a legjobb négy tagja. A Dunaújváros történetében ez volt a harmadik alkalom, hogy a legjobb tíz között szerepelhetett. 

Síelés:

 

Benyújtotta a válókeresetet Lindsey Vonn, az alpesi sízés egyik legnagyobb női sztárja. Az olimpiai és világbajnok amerikai versenyző vasárnap jelentette be, hogy négy év házasság után elválik férjétől, az autóversenyző, korábban szintén olimpikon síelő Thomas Vonntól. A szakításról szóló pletykáknak már a hétvégi, aspeni Világkupa-viadal is alapot szolgáltatott, ahol a 27 éves közönségkedvenc - szokásával ellentétben - férje nélkül jelent meg. A vasárnapi műlesikló futamtól az utolsó pillanatban hátproblémákra hivatkozva visszalépett, a szombati óriásműlesiklásban pedig csak 12. lett. "Nagyon nehéz szakasza ez most az életemnek, remélem, az újságírók és a rajongók is tiszteletben fogják tartatni a magánszférámat ebben a válságos időben" - írta közleményében Lindsey Vonn, akinek közel kilenc évvel idősebb férje a sportkarrierjét is segítette, szakmai tanácsokat adott, szervezte felesége médiamegjelenéseit, utazásait. A háromszoros összetett Világkupa-győztes és 42 Vk-elsőségnél tartó Vonn a jövőben ismét leánykori nevén, Lindsey Kildowként indul.

Úszás:

Hét férfi és három női versenyző erősíti majd Európa válogatottját az Egyesült Államok elleni, december 16-17-i atlantai versenyen - mondta Kiss László szövetségi kapitány. Atlantába 11 magyar is utazhatott volna, ha az ifjúsági olimpiai bajnok Kapás Boglárka nem sérül meg. "A bordarepedés a múlté, Bogi már edz, de a tengerentúli csúcseseményen nem lehet ott, hiszen nem tudott rendesen felkészülni, miként az Atlantát megelőző lengyelországi rövidpályás Európa-bajnokságot is ki kell hagynia" - mondta Kiss. Az Európa-válogatott negyedét alkotják majd magyarok, akik közül mind a tíz két-két egyéni számban indul, illetve lehet, hogy Cseh László a két vegyes mellett száz pillangóra is rajtjogot kap az amerikai szervezőktől.   

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr703420026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása