HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 854.

2011.11.29. 20:47 Gabbá

Vívás:

 

Fej- és hasi sérülésekkel kórházban kezelik Valentina Vezzalit, az olaszok világklasszis vívóját, aki autóbalesetet szenvedett. Az ötszörös olimpiai bajnok tőröző kocsijával belehajtott egy másik járműbe, majd egy fának ütközött. Az eset még hétfőn történt a Perugiához közeli Norciában, ahol az olasz válogatott edzőtáborozik. "Jól vagyok, de nagyon megijedtem. Hálás lehetek az autó biztonsági rendszerének. A félelmen túl kell jutnom, hamarosan vissza akarok térni a pástra" - mondta kedden a 37 éves sportoló. Az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, hogy Vezzali mikor folytathatja a versenyzést.

Kerékpározás:

 

Jövőre a Giro d'Italián és a Tour de France-on is indulni akar Ivan Basso, az olaszok országúti kerékpárosa. A kerekes ugyanakkor azt mondta: ugyanazon évben nincs esélye mindkét nagy körverseny megnyerésére. "Úgy gondolom, az én koromban el lehet indulni mindkét viadalon, akár még erős is lehetsz mindkettőn, de egy évben diadalmaskodni mindkét fronton, nem hiszem, hogy lehetséges" - fogalmazott a 34 éves versenyző, aki 2006-ban és 2010-ben megnyerte az olasz körversenyt. "Bár a Touron soha nem sikerült még győznöm, a harmadik Giro-diadal is elég fontos cél lehet" - tette hozzá. 

Ökölvívás:

A füle már jobban van, porckorongsérve miatt azonban elképzelhető, hogy nem folytatja pályafutását Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka. "Jelen állapotomban nem sok jóra számítok" - nyilatkozta Balzsay. "Csak egy kicsit dolgoztam a hétvégén, a fájdalom máris lesugárzott a térdemig. Most ez a legnagyobb probléma, még a vizsgálatok eredményére várok. Szenvedek vele." A sérv miatt öt és fél éve az orvosok öt évet jósoltak neki a bokszban, és most már meg kellene műteni. Az amatőrként Európa-bajnoki ezüstérmes, a profik között korábban a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú vb-címét is birtokló magyar öklöző mindehhez hozzátette, hogy elért már arra a pontra, amikor nem akar mindenáron a kötelek közé lépni. "Bunyózni még akarok. Ez az Universumtól, a sérüléseimtől és a családomtól függ. De mindenáron már nem. Visszaszereztem az övet, újra csúcson érezhetem magam. Ám a döntés nem egyszerű, két évtizedet töltöttem a ringben, nehéz elszakadni a sportágtól, ezért léptem egyet, és a Vasas bokszszakosztályának lettem az igazgatója" - mondta a műsorban. A WBA-övet augusztusban Ukrajnában szerezte meg Balszay a hazai Sztaniszlav Kastanov legyőzésével. Mint elmondta, annak a meccsnek a második menetében kapott a fülére egy erős ütést, s a hallása azóta nincs rendben. 10-15 százalékos maradandó halláskárosodást szenvedett, a sérült dobhártyája viszont mára már az orvosi kezeléseknek köszönhetően bezáródott, és ugyan a füle azóta is sípol, már nem zavarja úgy mint korábban.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr13422943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása