HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 858.

2011.12.03. 18:14 Gabbá

Kézilabda:

A zilahi négycsapatos kézilabdatorna döntőjének 46. percében levonult a pályáról a Ferencváros, miután Elek Gábor vezetőedző úgy ítélte meg, hogy a játékvezetők folyamatosan és szándékosan a magyarok ellen fújnak. A viadalt a házigazda nyerte meg. "A játékvezetés színvonala miatt döntöttem úgy a 46. percben, hogy a sérüléseket megelőzvén lehívom a csapatot a pályáról. A Siófok elleni idegenbeli rangadó miatt nem kockáztathattam a játékosaim testi épségét. Elnézést kérek minden szurkolótól! A szombati játékvezetés színvonalát leszámítva az elmúlt két napról csak a legjobbakat tudom elmondani. A vendéglátás tökéletes volt. Békében, barátságban váltunk el, és nyári tornánkra szeretettel várjuk vissza a Zalau csapatát" - nyilatkozta Elek Gábor a klub hivatalos honlapján. A Sportulsalajean.ro portál egyik kommentelője úgy fogalmazott a mérkőzéssel kapcsolatban: szégyen, amit a bírók műveltek, és szégyellje magát Gheorghe Tadici (az egykori román szövetségi kapitány, a Zilah jelenlegi edzője), hogy ilyen bíráskodást rendelt. 

Ökölvívás:

 

Rövid időre kórházi kezelésre szorult az ökölvívás élő legendája, Muhammad Ali. Amerikai sajtóértesülések szerint még november 19-én szállították kórházba az egykori nehézsúlyú világbajnokot, miután phoenixi otthonában hirtelen elvesztette eszméletét, és összeesett. A Muhammad Ali nevét viselő alapítvány pénteken elismerte, hogy kiszáradás miatt kórházban kezelték a sportolót. Jelenleg azonban már otthon tartózkodik, és jól érzi magát - közölte az alapítvány, amely sajnálkozását fejezte ki a miatt, hogy a sajtóban "túlzott mértékű" nyilvánosságot kapott a kórházba szállításról szóló hír. A 69 éves Ali Parkinson-kórban szenved. Kórházba szállítása előtt jó másfél héttel, november 7-én halt meg egykori nagy ellenfele, Joe Frazier. Muhammad Ali január 17-én lesz hetvenéves. A kerek évfordulós ünnepségen január 19-én Louisville-ben részt vesz Ali is. 

Atlétika:

 

Pars Krisztián és Kővágó Zoltán is a világranglista élén fejezi be a 2011-es évet. A hazai szövetség (MASZ) szombati közlése szerint a kalapácsvető Pars 81,89 méterrel, a diszkoszvető Kővágó pedig 69,50 méterrel került a rangsor első helyére versenyszámában. A MASZ honlapja azt írja, "a magyar atlétika 115 éves történetében 39 alkalommal fordult elő, hogy az éves világranglistán, valamely olimpiai versenyszámban honfitársunk végzett az élen". A statisztika szerint 1938-ban jegyezték fel az első női listavezetőt a magasugró Csák Ibolya személyében, aki abban az évben Európa-bajnok lett. A távolugró Gyarmati Olga (1948) és a gerelyhajító Németh Angéla (1968) olimpiai bajnoki címe mellett végzett az aktuális világranglista első helyén, utóbbi ezt megismételte a rá következő évben is, amikor egyúttal Európa-bajnokságot is nyert. A nők között az ötödik elsőség az ötpróbázó Kovács Annamária nevéhez fűződik. A Némethek a férfiaknál is több ízben zárták világrangelsőként az évet: a kalapácsvető Németh Imre 1948 és 50, a gerelyhajító Németh Miklós 1975 és 77 között ért el ilyen mesterhármast. Rajtuk kívül a 20. század elején a gerelyes Kóczán Mór, míg az évszázad atlétája, a kalapácsvető Zsivótzky Gyula a 60-as években triplázott. A 21. században négy elsőség fűződik magyar atléta nevéhez: az idei két ranglistavezető mellett a diszkoszvető Fazekas Róbert végzett kétszer az élen, 2002-ben és 2003-ban.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr903434601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása