HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 860.

2011.12.05. 22:09 Gabbá

Maratoni futás:

Az Egyesült Államokban tanuló Erdélyi Zsófia nyerte meg a nők versenyét a vasárnapi Las Vegas-maratonon. A terepsport.hu tájékoztatása szerint a 23 éves atléta 2:48:59 órás eredménnyel győzött a nagyon nehéz útvonalon, ráadásul este megrendezett viadalon, melynek első magyar győztese lett. Az eseményen 44 ezer futó állt rajthoz, s Erdélyi elsősorban a hazai Melanie Pietersszel vívott nagy csatát, ám végül több mint fél perccel előzte meg közvetlen riválisát. Az Egyesült Államokban elsősorban terep- és mezeifutó versenyeken szereplő Erdélyi októberben a Long Beach-i félmaratonon lett első.

Úszás:

Kedden utazik el az úszóválogatott a lengyelországi rövidpályás Európa-bajnokságra, amelyen eredményes szereplést, öt-hat érmet, közte aranyat is vár Kiss László szövetségi kapitány. A csütörtöktől vasárnapig tartó szczecini Eb-n 21 magyar indul, s a küldöttségből a szakember szerint Gyurta Dániel, Cseh László, Verrasztó Dávid, Kis Gergő, illetve a női részlegből Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Evelyn hozhat haza medált. "A fiúknál az említettek mellett a fiatal Bernek Péternek és Biczó Bencének is van sansza rá, hogy dobogóra álljon" - jelentette ki a kapitány, hogy ugyanakkor sajnálja, amiért többen nem tarthatnak a csapattal különböző okok miatt. Így hiányozni fog a rövidpályás Eb-ről az Egyesült Államokban tanuló Hosszú Katinka - aki a hétvégén, a texasi, yardos távokon rendezett viadalon nyert 200 és 400 vegyesen, továbbá 200 pillangón egyaránt -, továbbá a sérülése után még nem kellőképpen felkészült ifjúsági olimpiai bajnok Kapás Boglárka, a korábbi rövidpályás Európa-bajnokságon bronzérmes Dara Eszter, illetve a tavaly Eb-aranyéremig jutott Mutina Ágnes, valamint a szintén sérüléssel bajlódó, sokszoros Eb-győztes Risztov Éva is. "Annak se örülök, hogy Verrasztó Evelyn válla fáj, bár edzői szerint a rajtra rendbe jön. A többiekkel minden rendben, s remélem, így is marad a helyzet, senki nem fázik meg, s a betegség mindenkit elkerül a következő napokban" - mondta Kiss László, aki azzal a hírrel is szolgált, hogy egy atlantai versenyen Madarassy Ádám 100 m pillangón 53.25 másodperccel olimpiai B szintet úszott, miáltal jelenleg ebben a számban övé a legjobb idő a magyarok közül.

Motorsport:

 

A 125 kcm-esek között négy évvel ezelőtt világbajnok Talmácsi Gábor a közeljövőben bejelentheti a visszavonulását - írja az Index.hu. Az Index úgy tudja, hogy a magyar motoros, aki az idén már nem versenyzett, nem keres csapatot, és hivatalosan is közli, hogy visszavonul. A hírportál szerint elképzelhető, hogy Talmácsi vezetésével és állami garanciavállalással magyar motoroscsapat alakul, amely indul majd a vb-n. A 30 éves Talmácsi 2007-ben világbajnoki címet szerzett a nyolcadliteres géposztályban, ugyanebben a kategóriában 2005-ben és 2008-ban harmadik volt, tavalyelőtt pedig a Moto2-ben hatodik lett a Speed Up csapattal.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr973441255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása