HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 861.

2011.12.06. 20:33 Gabbá

Vitorlázás:

Kategóriájában második helyen végzett az One Dream, amely egyetlen magyar csapatként vett részt az Atlanti-óceánt átszelő Atlantic Rally for Criusers (ARC) vitorlásversenyen. A Lagoon 440-es típusú katamarán végig a mezőny élén haladva teljesítette a távot, és 15 nap hajózás, 2900 tengeri mérföld, számos műszaki probléma és alvás nélkül eltöltött éjszaka után karibi idő szerint reggel 6 órakor kezdte meg a kikötést St. Lucia egyik marinájában. A mezőny egyetlen magyar hajója kategóriájában a második helyen végzett. A One Dream egyébként tavaly is teljesítette a távot, de akkor versenyen kívül szelte át az óceánt. 

Kerékpározás:

 

A luxemburgi Andy Schleck nem szeretné, ha megkapná Alberto Contador 2010-es Tour de France-győzelmét. A spanyol kerékpáros doppingügyében januárban várható döntés. Ha Contadort bűnösnek találják, akkor az eredetileg második helyen végző Schlecket hirdetnék ki bajnoknak. "Nézem a tévét, olvasom az újságokat, de bármilyen döntés szülessen, nem változtatja meg az életemet. Ez nem az a mód, ahogyan Tourt akarok nyerni" - mondta a Gazzetta dello Sport című olasz lapnak. Contador a tavalyi Touron bukott le klenbuterollal, és azzal védekezett, hogy fertőzött hússal jutott a szervezetébe a tiltott szer. Érvelését a hazája szövetsége elfogadta, és nem tiltotta el, ugyanakkor a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) ezt szeretné elérni. Az ügyben a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítélkezik januárban.

Úszás:

 

Az amerikai Ryan Lochte-t és Melissa Franklint választotta az év legjobbjává a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA). Lochte júliusban öt aranyérmet nyert a sanghaji világbajnokságon - 200 méter vegyesen világcsúcsot döntött -, míg a mindössze 16 éves Franklin három aranyat zsebelt be, ebből kettőt váltók tagjaként. Műugrásban a kínai Csiu Po és Vu Min-hszia, vízilabdában a szerb Filip Filipovic (férfi mezőny) és a görög Alekszandra Aszimaki (női mezőny), szinkronúszásban az orosz Natalja Iscsenko és Szvetlana Romasina, nyíltvízi úszásban pedig a német Thomas Lurz és a brit Keri-Anne Payne bizonyult a legjobbnak.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr203443892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása