HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 863.

2011.12.08. 19:49 Gabbá

Úszás:

Cseh László 200 vegyesen arany-, Verrasztó Evelyn 200 vegyesen ezüst-, Bernek Péter 200 háton bronzérmet szerezett a lengyelországi Szczecinben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.

Ökölvívás:

Az Erdei Zsolt pályáját is igazgató promóter, Luo DiBella bejelentette, hogy a december 31-re, Kaliforniába szervezett ökölvívógála teljes egészében elmarad. A szervezők a meccset sérülés miatt lemondó Erdei Zsolt  helyére megpróbálták a korábbi WBA félnehézsúlyú világbajnok Gabriel Campillót szerződtetni, de a Showtime televíziós csatorna visszadobta ezt a lehetőséget. Magyar szempontból a hír pozitív, hiszen a történtek azt jelezhetik, hogy a televíziós társaság nem tett le a Tavoris Cloud-Erdei Zsolt párosításról, és, hogy a sérülése miatt kényszerpihenőjét töltő Madárra még mindig az IBF-bajnok következő kihívójaként számítanak. A gála másik főmeccse a Guillermo Rigondeaux-Rico Ramos kispehelysúlyú világbajnoki találkozó lett volna, amely így szintén elmarad. 

Vízilabda:

Kásás Tamás visszatér a vízilabda-válogatottba, miután helyet kapott a januári, eindhoveni Európa-bajnokságra készülő keretben. Kemény Dénes szövetségi kapitány csütörtökön hirdette ki az Eb-re készülő 18 fős keretet, amelyben a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás neve is szerepel, aki júniusban, a sanghaji vébé előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól. "Tamás nemrég megkeresett és jelezte, hogy szeretne kerettag lenni az Eb-re és az olimpiára, ha számítok rá, én pedig igent mondtam"- kezdte a Vlv.hu-nak Kemény Dénes, aki szerint rendezettséget hozhat a játékba Kásás Tamás visszatérése.  "Akiken a tehetségüknél, tudásuknál fogva nagy teher volt, többet fognak tudni pihenni. A csapat kiegyensúlyozottabb lesz és még inkább ugyanazon a szinten fog tudni teljesíteni a cseréktől függetlenül. Nyilván lesz olyan, hogy valakinek nagyon megy és többet játszik, de összességében úgy gondolom, hogy a kiegyensúlyozottabb teljesítmény lesz a legfontosabb változás." 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr193448962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása