HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 865.

2011.12.10. 18:32 Gabbá

Szörfözés:

Detre Diana ötkarikás részvételi jogot szerzett a női RS:X szörf kategóriában az olimpiai hajóosztályok kvalifikációs világbajnokságán, az ausztráliai Perthben. A magyar sportági szövetség szombati tájékoztatása szerint Detre a tízfutamos versenyen a 39., a nemzetek sorrendjében a 21. helyen végzett és ezzel az első lehetséges alkalommal kvalifikálta magát a londoni olimpiára. 

Úszás:

Gyurta Gergely a 9., Kis Gergő pedig a 14. helyen végzett 1500 méteres gyorson a lengyelországi Szczecinben zajló rövidpályás Európa-bajnokság szombati napján. Előbbi a gyors futamban 14:48.53 perces időeredménnyel zárt, utóbbi pedig még korábban 14:57.28 perc alatt teljesítette a távot. A számot - szokatlan módon - a lassú futamban indult Mateusz Sawrymowicz nyerte, aki hét századdal jobb időt úszott, mint a gyorsak között első dán Mads Glaesner. A lengyel versenyző így a lelátón ünnepelhette Európa-bajnoki címét. A harmadik helyen az ukrán Szerhij Florov zárt. 

Kézilabda:

A házigazda Brazília, tovább Oroszország és Dánia zárta százszázalékos mérleggel, vagyis mind az öt mérkőzését megnyerte a csoportkört a brazíliai nőikézilabda- világbajnokságon. A negyedik csoportelső, Norvégia a németektől a nyitányon elszenvedett vereség ellenére az élen végzett hatosában, miközben legyőzője - amely a vb selejtezőjében a magyar válogatottat búcsúztatta - nem jutott be a legjobb 16 közé, ez által pedig a jövő évi, londoni olimpián sem indulhat. Ahhoz, hogy a magyar válogatottnak életben maradjanak az olimpiai esélyei, az szükséges, hogy a nyolcaddöntőben Oroszország legyőzze Izlandot, Montenegró pedig Spanyolországot, és utána még mindig bízni kell abban, hogy az izlandiak és a spanyolok nem lesznek benne a vb nyolc legjobb európai csapata közé. A csoportok első négy helyezettje folytathatja a torna nyolcaddöntőjében, a többiek az Elnök-kupáért kiírt küzdelmekben a 17-24. helyért viaskodnak tovább. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr643453869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása