HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subejtivo 869.

2011.12.14. 18:26 Gabbá

Olimpia:

Egy azonosítatlan vízi állat irtja a vadkacsákat a londoni olimpia központja mellett. A brit vízügyi hatóság szóvivője szerint a szóba jöhető állatok nem ejthetnének ekkora zsákmányt. A 2012-es játékok központja London keleti részén, a Temzébe ömlő Lee-folyó torkolati szakasza közelében lesz, amelynek vizéről nem először érkeztek furcsa hírek. A Telegraph internetes kiadása szerint az egyik helyi lakos arról számolt be, hogy egy jól megtermett kanadai vadkacsát a szeme láttára rántotta le valami a víz alá. "Bármi is csinálta, nyomtalanul eltűnt a zsákmánnyal. Semmi nem látszott belőle, de jó nagy állat lehetett" - nyilatkozta a szemtanú. 2005-ben hasonló esetről számoltak be, akkor a Lee-folyó egy másik szakaszán rántottak le víz alá egy kanadai vadkacsát, melynek nagysága 120 és 180 centiméter között mozog. Az akkori hírek az esetet egy hatalmas teknősnek, vagy aligátornak tulajdonították, de később nem találtak a folyóban ilyen állat jelenlétére utaló jelet. A brit vízügyi hatóság szóvivője a mostani eset után úgy nyilatkozott, nem hisz benne, hogy krokodil került volna a folyóba, de azt ő sem tudja, milyen állat pusztíthatja a kacsákat."Arra is lehet következtetni, hogy egy nagyobb méretű csuka, vagy nyérc lehet a tettes, bár a vadkacsa kicsit túl nagy lenne számukra. Némely területen a teknősök asztalméretűre is megnőnek, de még nekik is túl nagy zsákmány lenne ez az állat."

Vitorlázás:

A Laser hajóosztályban szereplő Berecz Zsombor kvótát szerzett a Perth-ben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon. A magyar versenyző a mezőny első harmadában végzett az eddigi futamok alapján, így az úgynevezett Arany-csoportban folytathatja szereplését, ezzel pedig már biztos résztvevője a jövő évi londoni ötkarikás játékoknak. Laserben 35 kvótát osztanak ki az ausztráliai vb-n. A múlt héten indult magyarok közül a szörfös Detre Diána jutott olimpiai indulási joghoz, a szintén szörfös Gádorfalvi Áronnak pedig jó esélye van erre.

Vízilabda:

A Szolnok férfivízilabda-csapata egyetlen góllal alulmaradt ugyan a szerdai, oroszországi visszavágón,  a november végi, hazai négygólos sikernek köszönhetően azonban az elődöntőben folytathatja az Eurokupában. Szintyez Kazany (orosz) - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 6-5 Kezdettől magabiztosan játszott, kiválóan védekezett, megfontolt támadásokat vezetett, s a döntetlent egészen a végéig őrizve pólózott a Szolnok Kazanyban - összegezte a helyszínről a mérkőzés jellemzőit Mohi Zoltán klubelnök. A szolnoki csapat a november 26-i, itthoni meccsen a kezdeti hátrányból fordítva nyert végül 11-7-re, így a visszavágónak masszív előny birtokában vághatott neki.  Az oroszok azonban hiába próbálkoztak, a magyar együttes folyamatosan tartani tudta az ikszet. A legjobb négy közé jutással történetének eddigi legnagyobb nemzetközi sikerét könyvelheti el a vízilabdaklub. A második számú európai kupában most szünet következik, az állva maradt csapatok február 25-én kezdik meg párharcukat a döntőbe jutásért.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr313463678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása