HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 871.

2011.12.16. 22:38 Gabbá

Kerékpározás:

Andreas Klöden örült új csapattársainak, Andy és Fränk Schlecknek, akik a napokban érkeztek a RadioShack-Nissanhoz, ugyanakkor figyelmeztette is őket, hogy félre kell tenniük a testvéri lojalitást, ha nyerni akarnak a Tour de France-on. Schleckék idén a második, harmadik helyen végeztek a francia körversenyen, Klöden szerint pedig az egyiküknek be kell áldozni a győzelmi esélyeit a másikuk érdekében 2012-ben. "Az egyik testvérnek azt kell majd mondania: 'Rendben, én támadok, te kontrázol.' Idén viszont úgy mentek, mint a jó testvérek" - mondta Klöden a Cyclingnewsnak. "Mindketten figyeltek a másikra, ami nem jó taktika. A második, harmadik hely szép volt tőlük, de mi nyerni akarunk." 

Úszás: 

A jövő Sc edzője, Virth Balázs a Blikk csütörtöki hírével szemben azt állítja, hogy Verrasztó Dávid nem ütötte meg őt a rövidpályás úsz-Eb záróbankettjén, Verrasztó és Gyurta Gergely konfliktusa pedig kézfogással zárult még aznap éjszaka. Az úszószövetség fegyelmi vizsgálatot indított Verrasztó Dávid ügyében, miután napvilágot látott, hogy az Európa-bajnok úszó a szczecini rövidpályás Eb záróbankettjén megütötte versenyzőtzársát, Gyurta Gergelyt. Verrasztó azért vetkőzött ki magából, mert Gyurta egy gratuláló SMS-t küldött a barátnőjének, a szintén válogatott Joó Sárának. A Blikk csütörtöki híre szerint Verrasztó az egyik közbeavatkozni próbáló edzőt, Virth Balázst is megütötte, a szakember szerint azonban ez nem igaz. "A szóban forgó két úriember összekülönbözött Sárán - főleg Verrasztó Dávid vett valamit nagyon zokon -, és kimentek a szórakozóhely elé, hogy lerendezzék a vitájukat. Utánuk siettem, és még időben sikerült közéjük állnom" - mondta a Jövő SC edzője a Sonline.hu-nak adott nyilatkozatában. "A bulvárlapban közöltekkel ellentétben nem ömlött az orromból a vér, mivel Verrasztó Dávid nem ütött meg. Ezután hazamentünk a szállásunkra, ahol az volt az első dolgom, hogy Kiss Lászlót tájékoztattam a történtekről. Akkor ott melegében le is ültünk, hogy átbeszéljük és megvitassuk a történteket. A balhé végül úgy zárult le, hogy Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely kezet nyújtott egymásnak." Verrasztónak nem ez az első fegyelmi ügye, tavaly a margitszigeti Európa-bajnokságon, miután célba ért a 200 vegyes selejtezőjében, a középső ujját felmutatva üzent valakinek. A mostani fegyelmi vizsgálatban január közepére várható határozat az úszószövetség szerint. 

Futsal:

Alig több mint egy perccel a meccs vége előtt mentett pontot a magyar válogatott a lett csapat ellen a Gyöngyösön zajló futsal világbajnoki selejtezőtorna pénteki, második fordulójában. Frank Tamás együttese hiába vezetett már két góllal hat perc után, a vendégek a szünetig egyenlítettek, majd a folytatásban a vezetést is megszerezték. A hajrában aztán Harnisch Ákos találatával sikerült visszakapaszkodniuk a magyaroknak, akik ezáltal saját kezükben tartották továbbjutási reményeiket, ugyanis így a vasárnapi zárófordulóban a már továbbjutott oroszok ellen a döntetlen is elég a rájátszásba kerüléshez. A csoportból az első két helyezett lép tovább az európai rájátszásba. Ezt követően párokra osztják a mezőnyt, és oda-visszavágós alapon dől el a vb-részvétel joga. A 2012-es thaiföldi világbajnokságon 24 csapat szerepel, Európa hét válogatottal képviselteti magát.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr643469813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása