HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 875.

2011.12.20. 20:04 Gabbá

Kosárlabda:

Komoly likviditási gonddal küzd, ezért vészmegoldásként félévre kölcsönadta válogatott centerét, Krivacsevics Tijanát az Uniqa-Euroleasing Sopron nőikosárlabda-csapata a szintén az Euroligában szereplő spanyol Rivas Ecopolis Madridnak. "Elsősorban gazdasági okok indokolták ennek a lépésnek a megtételét, aminek egyáltalán nem örülünk, hiszen egyik legtehetségesebb játékosunkat vagyunk kénytelenek nélkülözni. Igaz, hogy Tijana elmúlt fél éve nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, mégis nagyon fog hiányozni a csapatunkból" - nyilatkozta a klub hivatalos klub hivatalos honlapján Török Zoltán. A soproni csapat ügyvezetője elmondta, sajnos nem sikerült más megoldást találni. "Olyan helyzetben vagyunk, amikor a költségvetésünk egyensúlyának a fenntartására már nem láttam más esélyt, mint a költségcsökkentés. Nagyon nehéz döntés volt, ami megviselte Tinát is és engem is. Jelenleg is komoly likviditási gondokkal küzdünk, bízom benne, hogy nem lesz szükség további hasonló lépésre, ám ezt egyértelműen nem is zárhatom ki. Sajnos nem arról van szó, hogy rosszul terveztünk volna, sokkal inkább arról, hogy tervezett bevételeket nem tudunk realizálni." A Rivas Ecopolis Madrid az Euroliga C csoportjában tíz forduló után az ötödik helyen áll, mérlege öt győzelem és öt vereség. Krivacsevics december 28-án csatlakozik az együtteshez, és január 11-én, a Montpellier ellen akár már pályára is léphet a legrangosabb európai kupasorozatban. 

Súlyemelés:

Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöke, úgy látja, hogy Nagy Péter, a legjobb magyar súlyemelő már most londoni olimpiai indulónak tekinthető. Aján a szegedi ólomsúlyú kiválóság ötkarikás szerepléséről azt követően nyilatkozott, hogy Nagy az oroszországi Bjelgorodban rendezett hétvégi Elnök-kupán harmadik lett a plusz 105 kilogrammosok kategóriájában 408 kg-os összteljesítménnyel. "Mostani és a novemberi, franciaországi világbajnokságon neki 8. helyet érő, 415 kilós összetett eredményével gyakorlatilag már kvalifikálta magát az olimpiára, miután biztosan benn van az ólomsúly legjobb 15 versenyzője között, aki egyéni kvótaszerzőként léphet majd dobogóra a brit fővárosban" - mondta Aján Tamás. "Természetesen a magyar szövetség dönt arról, hogy ki képviselheti az országot Londonban, de én úgy látom, hogy egyértelműen Nagy Péter a várományos. Egyfelől az említett egyéni produktuma nyomán, másfelől meg azért, mert ha a tavaszi, csapatszinten utolsó kvalifikációs viadalon, az áprilisi, antalyai Európa-bajnokságon a magyar csapat kiharcolja az egyetlen kvótát, azt nemigen kaphatja más, mint Nagy Péter. Őt tartom Magyarország pillanatnyilag legjobb súlyemelőjének, aki negyedéves joghallgatóként az idén megnyerte az Universiadét, majd a vb-8. helye után a londoni olimpiai tesztversenyt is, most pedig harmadikként végzett a bjelgorodi Grand Prix-n a legerősebbek súlycsoportjában." Az IWF első embere az oroszországi versenyre kitérve úgy értékelte, hogy remekül megrendezték a házigazdák az öt felnőtt világcsúcsot is hozó Elnök-kupát, amelyet Dmitrij Medvegyev orosz államfő szülővárosában rendeztek meg első ízben, jövőre pedig Szentpétervárott kívánják lebonyolítani a hosszú távúnak tervezett GP-eseményt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr383478983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása