HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 876.

2011.12.21. 19:01 Gabbá

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 izgalmas mérkőzésen, hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a szlovén Acroni Jesenice otthonában az osztrák jégkorongliga keddi játéknapján. 

Úszás:

Több forrás egybehangzó állítása szerint Verrasztó Dávid kiutazása ellenére azért nem állt rajthoz Atlantában az Egyesült Államok-Európa úszóversenyen, mert dühében belerúgott a falba, és megsérült a lába azon az estén, amelyen megütötte Gyurta Gergelyt. Több magyar úszóval együtt Verrasztó Dávid is ott volt Atlantában, ahol a hétvégén rendezték a hagyományos Egyesült Államok-Európa viadalt, az Európa-bajnok úszó azonban nem állt rajthoz a versenyen. "Csak annyit tudok, hogy Dávid csúnyán bedagadt bokával érkezett Atlantába, emiatt nem indult a meghívásos versenyen, arról viszont fogalmam sincs, mikor és hogyan sérült meg" - nyilatkozta a Blikknek Turi Gyögy, a magyar csapat megbízott vezetője. A Bors értesülése szerint Verrasztó lába azért sérült meg, mert dühében belerúgott a falba azon az estén, amikor megütötte versenyzőtársát, Gyurta Gergyelyt a szczecini rövidpályás Eb záróbankettjén. A sérülés okát egy, a Jövő SC (Verrasztó és Gyurta egyesülete) ügyeit közelről ismerő forrás az [origo]-nak is megerősítette. A hazai úszószövetség fegyelmi vizsgálatot indított a verekedés ügyében, a határozatot január közepére ígéri. Verrasztó a banketten állítólag azért vetkőzött ki magából, mert Gyurta egy gratuláló sms-t küldött a barátnőjének, a szintén válogatott Joó Sárának. A Blikk múlt csütörtöki híre szerint Verrasztó az egyik közbeavatkozni próbáló edzőt, Virth Balázst is megütötte, a szakember azonban ezt később tagadta. Verrasztónak nem ez az első fegyelmi ügye, tavaly a margitszigeti Európa-bajnokságon, miután célba ért a 200 vegyes selejtezőjében, a középső ujját felmutatva üzent valakinek. 

 

Ellopták Phil Rogers ausztrál úszó világversenyen nyert érmeit adelaide-i otthonából. A 40 éves exsportolónak eltűnt többek között az 1996-os atlantai nyári játékokon a vegyesváltó tagjaként nyert bronzérme, miként két-két világbajnoki és a brit nemzetközösségi játékokon nyert aranya is, de az Ausztrália Érdemrendje kitüntetését is magukkal vitték a betörők. Az egykori mellúszó úgy nyilatkozott, hogy pénzben nem érnek sokat az eltulajdonított érmek, neki viszont "óriási veszteség, hiszen húsz év kemény munkája van bennük". A tolvajok mindazonáltal nem fognak tudni egykönnyen túladni az érmeken, mivel a tulajdonos szinte mindegyikbe belevésette a Rogers nevet. 

Kerékpározás: 

Január 15. és 20. között hirdet ítéletet a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a háromszoros Tour de France-győztes országúti kerékpáros, Alberto Contador doppingügyében - így nyilatkozott szerdán Matthieu Reeb, a szervezet főtitkára. A spanyol kerekes jövő évi versenyzése azért erősen kérdéses, mert 2010-ben lebukott a Touron, szervezetében klenbuterol nyomaira bukkantak. Először felfüggesztették versenyzői engedélyét, majd hazája szövetsége felmentette, de az ítélet ellen a nemzetközi szövetség (UCI) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) is fellebbezett a CAS-nál, amely novemberben tartott négynapos meghallgatást az ügyben. A versenyző ártatlannak vallja magát, elmondása szerint fertőzött hús miatt akadt fenn a vizsgálaton. Contador a Tour de France-ot 2007-ben, 2009-ben és 2010-ben, a Giro d,Italiát 2008-ban és idén, míg a Vuelta a Espanát 2008-ban nyerte meg, ő volt a világon az ötödik, aki mindhárom nagy háromhetes viadalon diadalmaskodni tudott. A 28 éves bringás tervei szerint január 5. és 9. között a mallorcai körversenyen kezdi meg a 2012-es szezont. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr133481466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása