HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 884.

2011.12.29. 20:52 Gabbá

Rövidpályás gyorskorcsolya:

A 2014-es szocsi téli játékokon már orosz színekben versenyezhet An Hjun Szo háromszoros olimpiai bajnok dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázó, mivel megkapta az állampolgárságot. A kérelmet Dmitrij Medvegyev elnök írta alá. A 26 éves An Hjun Szo a 2006-os torinói téli olimpián három számban győzött, egyben pedig bronzérmet szerzett a férfiaknál. 2002 és 2007 között 18 alkalommal lett világbajnok. 2009-ben térdsérülés  miatt kihagyta a vb-t, később pedig nem tudta kiharcolni a  vancouveri olimpián való részvétel jogát. A július óta Oroszországban készülő gyorskorcsolyázó állampolgárság-váltásával arra reagált, hogy szerinte hazájában, a  Koreai Köztársaságban nem megfelelően támogatták, ezért is maradt le a 2010-es játékokról. Az országváltás miatt a nemzetközi szövetség szabálya szerint két évig nem vehet részt nemzetközi viadalokon, azután viszont - így Szocsiban is - már képviselheti új hazája színeit. "Nagyon boldog vagyok, hogy minden ilyen zökkenőmentesen lezajlott. Régóta vártam erre a pillanatra" - lelkendezett An, akinek a keresztneve ezentúl Viktor lesz. 

Labdarúgás: 

 

Pozitív lett a doppingtesztje a BATE Boriszov elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően David Bystronnak, a cseh Viktoria Plzen labdarúgójának. A cseh bajnok 1-0-as győzelmével ezen a mérkőzésen harcolta ki, hogy a címvédő Barcelona, valamint a MIlan mögött a fehérorosz csapatott megelőzve a csoport harmadik helyén végzett, így az Európa Ligában folytatja a szereplését. A klub közleménye szerint a játékos pozitív doppingtesztje nem fenyegeti a Plzen EL-ben való indulását. A cseh együttes a második számú európai kupában a német Schalke 04-gyel találkozik a legjobb 32 között. 

Kajak-kenu: 

Hetedik olimpiáját is megcélozta a németek negyvenkilenc éves kajakos klasszisa, Birgit Fischer. A nyolcszoros olimpiai bajnok első aranyérmét a moszkvai játékokon nyerte 1980-ban, legutóbb a 2004-es athéni olimpián szerepelt. Mivel az 1984-es olimpiára Los Angelesbe az NDK sportolói nem utaztak el, eddig összesen hat olimpián szerepelt. "Szeretném kipróbálni a határaimat" - idézte az AFP a kajakozót, akinek az áprilisi német bajnokságon kell jól szerepelnie ahhoz, hogy kijusson a londoni olimpiára. "Mindenkinek jogában áll tesztelnie, hogy mit tud" - reagált a német szövetségi kapitány a hírre. Reiner Kiessler úgy tudja, Fischer szabott magának egy határidőt, ameddig el akarja dönteni, hogy megfelelően fel tud-e készülni. Az ötvenedik születésnapját februárban ünneplő Fischer 2007 végén egyszer már bejelentette, hogy visszatér, ám ezt pár hónappal később munkahelyi elfoglaltságára hivatkozva visszavonta.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr833505266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása