HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 891.

2012.01.05. 19:14 Gabbá

Kajak - kenu:

Négy hónappal indulása után eljutott a Horn-fokra Freya Hoffmeisteer német extrémkajakozó, aki Dél-Amerika körülkajakozását tűzte ki célul.  A Husumból származó 47 éves üzletasszony egyszemélyes kajakjával az Isla Hornos chilei szigetnél fordult meg internetes blogjának bejegyzése szerint. A Horn-fok megkerülése az állandó viharok, az erős áramlatok és jéghegyek miatt különösen veszélyes feladat. Nem ritka a hurrikán erősségű szélsebesség sem, emellett pedig az eső és a köd is akadályozza az előrejutást az év több mint háromszáz napján. Hoffmester augusztus végén indult el, hogy megkezdje 22 ezer kilométeres útját. Tervei szerint az óramutató járásával ellentétes irányban, három szakaszban kerüli meg a kontinenst. A német nő 2009-ben szintén egyszemélyes kajakban, 332 nap alatt hajózta körbe Ausztráliát, ezzel megdöntötte a korábban egy új-zélandi férfi által felállított rekordot. 

Jégkorong:

A fehérvári hokiszimpatizánsok csapatuk következő két hazai mérkőzésén gyűjtést szerveznek, hogy ne a klub költségvetését terhelje az a háromezer eurós bírság, amelyet az osztrák liga (EBEL) fegyelmi bizottsága szabott ki a szurkolói atrocitás miatt. A Graz 99ers elleni pénteki, és az Olimpija Ljubljanával január 13-án vívandó mérkőzésen az ifj. Ocskay Gábor Csarnok bejáratánál elhelyezett urnákba lehet bedobni pénzt. Amint azt az Alba Volán Szurkolók Közössége csütörtöki közleményében jelezte: ha mindenki csak egy eurónyi összeget ad, összejön a büntetés törlesztésére a pénz. A múlt pénteki Red Bull Salzburg elleni bajnokin az egyik hazai néző - akit azóta is keres a rendőrség - a pályára behajolva többször megütött egy vendégjátékost. Az ilyen esetekben a maximálisan kiszabható büntetés 15 ezer euró, de a fehérvári klubnak kevesebbet kell fizetnie, mert korábban egyetlen találkozóján sem volt probléma a biztonsággal. A fegyelmi bizottság 8000 euróra büntette a hazai csapatot, ebből 3000-t kell törleszteni, a további 5000 euró kifizetését felfüggesztette három hónapra. 

Vitorlázás:

 

Árboctörés miatt került veszélybe a Csendes-óceán déli részén egy 84 éves vitorlázó, akit a chilei tengerészet segítségével egy japán kereskedelmi hajó mentett meg. Az amerikai férfi hetedszer kísérelte meg, hogy vitorlásán egyedül körbehajózza Dél-Amerikát. Az árboctörés után kedden 850 kilométerre a Húsvét-szigetektől adta le SOS-jelzését. A chilei tengerészet felderítő repülőgépe vezette a helyszínre a segítségére siető, White Kingdom nevű japán hajót. A hajót szombatra várják Valparaiso chilei kikötővárosba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr173522619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása