HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 893.

2012.01.07. 17:26 Gabbá

Lósport:

Életében először repülőre száll Overdose. a magyar versenyló Dubajba utaztatását Mikóczy Zoltán a társtulajdonosok segítségével tudja megvalósítani, mivel egymagában nem lenne képes fedezni a tetemes költségeket, írja a Pannoniaoverdose.hu. Overdose legutóbb Rómában versenyzett, magabiztos győzelmét látva a gazdái úgy döntöttek, végigversenyzi a téli szezont. A ló kapott egy meghívót Hongkongba, ahová ugyan adminisztratív okokból nem utazhatott el, ám a három hónapos dubaji World Cup Carnivalra már megy. "A dubaji szezon egy 16 napos versenysorozat, ami január 5-én kezdődik, és március 31-én, a Dubai World Cup napján fejeződik be. Utóbbi a világ legmagasabb díjazású versenynapja, ahol 27 millió dollárt osztanak a futamok győzteseinek és helyezettjeinek. A DWCC 15 éves történetében még nem szerepelt kelet-európai ló" - mondta Mikóczy Zoltán tulajdonos Overdose honlapján. "Overdose annak köszönhetően utazhat Dubajba, hogy tulajdonostársaim megsegítettek. Az ő támogatásuk biztosítja az út és a több hónapos tartózkodás költségeit" - tette hozzá Mikóczy. Az, hogy a magyar csodaló hány versenyen indul majd, attól függ, mennyire viseli meg a repülőút, ami számára újdonság, és mennyi idő alatt akklimatizálódik. 

2012 - London:

 

A nyári, londoni olimpia szervezői óvatosságra intik az internetes közösségi oldalakat használó önkénteseket. A 70 ezer ingyenmunkást - akiknek a toborzása jelenleg is zajlik - felszólítják, hogy ne közöljenek a Facebookon vagy a Twitteren fontos információkat a sportolókról, hírességekről és politikusokról. "Mindent megteszünk azért, hogy megvédjük vendégeink és partnereink érdekeit" - jelentette be pénteken a szervezőbizottság egyik illetékese.

Tenisz:  

 

Czink Melinda második mérkőzését is megnyerte a selejtezőben a 637 ezer dollár összdíjazású, keménypályás sydneyi tenisztornán, így már csak egy siker választja el attól, hogy feljusson a 32-es főtáblára.  A világranglistán jelenleg 143. magyar játékos a kvalifikáció hatodik kiemeltjét, a cseh Barbora Zahlavova Strycivát (44.) verte szombaton nagy csatában, három játszmában, a következő ellenfele a görög Eleni Daniilidu (90.) lesz. 

 

Babos Tímea bejutott a döntőbe a kínai Csüancsouban zajló, 50 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán.  A világranglistán 153., Kínában a hatodik helyen kiemelt magyar játékos a  32 között egy kínai, majd a nyolcaddöntőben egy dél-koreai ellenfelet győzött le.  A legjobb nyolc között szintén egy hazai ellenfél várt rá, a másodikként rangsorolt Csang Su-aj, őt 6:3, 6:3-mal búcsúztatta, a szombati elődöntőben pedig az ugyancsak kínai Csou Ji-miaón lépett túl 6:4, 6:2-vel.   A vasárnapi fináléban az első helyen kiemelt japán Date-Krumm (87. a világranglistán) lesz Babos ellenfele. 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr583526811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása