HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 896.

2012.01.10. 19:03 Gabbá

Labdarúgás:

Kirúgta középpályását, Ezequiel Carbonit a Banfield, mert egy másik klub ajándékboltjában vásárolt. A focista szerint csak a gyerekének vett ruhákat. Ezequiel Carbonit lefotózták, amint a Lanus shopjában vásárol. A Banfield azonnal meg is vált a játékostól, aki így védekezett: "Szeretem a Banfieldet, a gyerekem viszont a Lanusért rajong, ígyhát mit tehetnék? Megértem a csapatom döntését, ezek után ellehetetlenülnék az egyesületnél." A gyermeket valószínűleg az 1998 és 2005 közti időszak fogta meg, mikor a papa a Lanusban játszott. Carboni utána Európában, előbb a Red Bull Salzburgnál, majd a Cataniában focizott. 

Tenisz:

Nem indul a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságon a hétszeres Grand Slam győztes Venus Williams, mivel még nem érzi magát tökéletes állapotban. A 31 éves amerikai játékos augusztus 29-e óta nem versenyzett, kiderült, hogy fáradtságot és fájdalmakat okozó autoimmun betegségben szenved, úgynevezett Sjögren-szindrómát diagnosztizáltak nála. A ranglistán jelenleg éppen századik helyezett, egykori világelső célja, hogy februárban már újra pályára léphessen. Kiemelte, hogy diétájának és az erőnléti edzéseinek köszönhetően egyre jobban érzi magát, azonban még nincs olyan állapotban, hogy az idény első GS-viadalán szerepelhessen. Húga, Serena múlt szerdán szenvedett bokasérülést a brisbane-i tornán, ő a napokban mondja meg, tud-e indulni az Australian Openen, amelyet korábban ötször is megnyert. 

Albert Flórián:

 

Nem állapított meg szakmai hibát a tavaly október 30-án elhunyt Albert Flórián ellátásával kapcsolatban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) által lefolytatott vizsgálat, melynek jegyzőkönyvét kedden vette át a család.  "A dokumentum  szerint az ellátás megfelelt az egészségügyi jogszabályoknak, a szakmai irányelveknek és protokollnak, továbbá a módszertani leveleknek" - fogalmazott Sípos Jenő, a család képviselője.  AZ ÁNTSZ novemberben kérte be az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumnetációt. Az aranylabdás labdarúgón szívműtétet hajtottak végre, amely az orvosok szerint jól sikerült, azonban Albert Flórián a beavatkozás után néhány nappal infarktust kapott és meghalt.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr523535002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása