HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 897.

2012.01.11. 17:13 Gabbá

Ökölvívás:

Február 18-án Texasban lép szorítóba Tavoris Cloud. Az IBF félnehézsúlyú világbajnoka a korábbi WBA-bajnok Gabriel Campillo ellen húz kesztyűt, aki Erdei Zsolt kiesése után lett az elsőszámú célpontja. A veretlen magyar exvilágbajnok december végén csapott volna össze Clouddal, de kézsérülése miatt végül lemondta a találkozót. "Amikor megkerestek minket, hogy akarunk-e bokszolni december 31-én, Campillo rögtön igent mondott. Mikor törölték a gálát én edzésben tartottam őt, most pedig megállapodtunk, hogy február 18-án lesz a mérkőzés. Beszéltem Don Kinggel, Cloud promóterével is, már csak a papírmunka van hátra" - nyilatkozta a Campillót képviselő Lewkowicz. A nagyszabású Showtime-gálán rendezik Paul Williams és Nobuhiro Ishida érdekesnek ígérkező mérkőzését is, ezen kívül Chris Arreola is tiszteletét teszi a rendezvényen.

 Extrém sport: 

Kezd kialakulni a festékszáradás-néző világbajnokság mezőnye: érkeznek a viadalt meghirdető brit LocalTraders.com című honlap felhívására a nevezések szerte a világból, az Egyesült Államoktól Indiáig. Az esélyesek között magyar induló is van. Kevés unalmasabb dolgo lehet a világon, mint a festék száradását figyelni, éppen ezért a sportág a kitartás és összpontosítás nagy próbája - hangoztatják a világbajnokság szervezői, akik maguk is meglepődtek, milyen széles körben talált nyitott fülekre és szemekre felhívásuk. A brit Metro újság a pályázók közül kiemelte Magyarország festékszáradás-néző reménységét, Baksa Bencét, aki nevezési dokumentációjában tudatta, hogy öt órán át bámult egyhuzamban száradó festéket.  A jelentkezéseket január 27-ig kell eljuttatni a LocalTraders.com honlapnak. A selejtezőn mindenki élvezheti a hazai pálya előnyeit, ugyanis elég, ha otthon nézeget festékszáradást, a lényeg, hogy fényképezze le magát, és a fotót küldje el a brit szervezőknek. Az indulóknak azt is tudatniuk kell, hogy mennyi a szintidejük - hány órán át tudnak nézni festékszáradást anélkül, hogy máshová pillantanának. ezen kívül fel kell fedniük, hogy melyik a kedvenc színük és hogy miért épp az. 

Cigánykerekezés: 

 

Három és fél kilométert cigánykerekezett megállás nélkül Kínában egy  férfi, akit a kungfukirály megtisztelő címmel ruháztak fel korábban.  A 47 éves férfi harcművészeti ruhában hányta a cigánykerekeket egymás után a Hunan tartománybeli Csangsza városában egy teljes órán át. Útján végigkísérte sógora, és jó pár utcai nézelődő is csatlakozott hozzájuk - adta hírül a brit Metro újság. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr73537405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása