HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 900.

2012.01.14. 17:47 Gabbá

Jégkorong:

Gól gazdag (6:7) mérkőzésen kikapott a Sapa Fehérvár AV19 a vendég szlovén Olimpija Ljubjanától, így változatlanul egy pont választja el attól, hogy bejusson a rájátszásba az osztrák jégkorongligában (EBEL). A fehéváriak vasárnap a sereghajtó Jesenice ellen javíthatnak, szintén otthon. A találkozó előtt adott volt a helyzet: a fehérváriaknak a hátralévő három meccsükön egyetlen pont kell ahhoz, hogy bejussanak a rájátszásba, a legjobb hat közé. A melegítés a tervezettnél előbb véget ért, mert a szlovén csapat bemelegítő oldalán kitört az egyik plexi, ám emiatt a rajt is csúszott negyedórát. Az Olimpija már a 31., a Volán a 41. másodpercben gólt ért el, a hazaiak aztán két perc múlva megint kapituláltak. Vas emberhátrányban egyenlített, majd Palkovics egy szép passz után talált be, fokozva az egyébként is fantasztikus hangulatot. A meccs derekán egyenlítettek, a második szünet előtt pedig visszavették a vezetés a szlovénok. A záró játékrész a nyitóhoz hasonlóan gyors gólváltással indult. Negyedórával a vége előtt már két-, újabb öt perc elteltével pedig háromgólossá hízott a vendégek előnye. A friss igazolás, Classen első EBEL-góljával és Horváth szemfüles, éles szögből leadott lövésével visszajött a remény, de a bravúr nem sikerült. A Volán most játszik ötödik alkalommal az EBEL-ben, és másodszor kerülhet be a playoffba. A magyar alakulat vasárnap fogadja a sereghajtó Jesenicét, majd kedden a Vienna Capitalshoz látogat. Két meccs alatt egy pont kell a rájátszáshoz. 

Síelés:

Első hallásra megmosolyogtatónak tűnő indokkal támadják Tina Mazét, a szlovénok kétszeres olimpiai ezüstérmes és világbajnok síelőnőjét, aki a svájci vetélytársai szerint szabálytalan alsóneműt visel a síruhája alatt. Maze a múlt héten a svájci Fabienne Suter mögött második lett szuperóriás-műlesiklásban az ausztriai Bad Kleinkirchheimban rendezett Világkupa-versenyen, ezután érték a támadások. A svájciak azt állítják, Maze egy gumiból készült alsóneműt visel a síruhája alatt, amely kevésbé ereszti át a levegőt, így kisebb a légellenállása, és ezért gyorsabban csúszik lefelé a lejtőn. A szabály szerint a síruha egy négyzetméterének másodpercenként harminc liter levegőt kell áteresztenie. A Nemzetközi Síszövetség nem módosította a verseny eredményét, Maze pedig csak nevetett a svájciak vádján. "Biztos az a bajuk, hogy túl szexi az alsóneműm. Legközelebb a nélkül versenyzek majd" - viccelt Maze, aki nem indul a hétvégi, Cortina d'Ampezzóban esedékes Vk-viadalon, mert beteg lett. A svájci Blick című lap persze egyből találgatni kezdett, vajon azért lett-e beteg a szlovén, mert tényleg alsónemű nélkül síelt, de a valódi indok, hogy egy vírus ledöntötte a lábáról. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr663545708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása