HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 901

2012.01.15. 19:52 Gabbá

Atlétika:

Tervei szerint ott lesz az idei Comrades Marathon rajtjánál Zola Budd, az 5000 méter egykori világcsúcstartója, aki többnyire mezítláb edzett, illetve versenyzett. A 80-as évek közepén kétszer is mezeifutó-világbajnokságot nyert, 45 éves dél-afrikai atléta egy johannesburgi díjátadó alkalmával jegyezte meg - úgy mellékesen -, hogy idén szeretné teljesíteni a hagyományos viadal 89 km-es távját. Az 1921 óta rendszeresen megtartott ultramaraton atléták ezreit vonzza, akiknek rendszerint különösen nehéz a dolguk a Pietermaritzburg és Durban között kijelölt útvonalon. "Mindig is szerettem volna végigfutni a Comradest, csak féltem, mert nagyon hosszú a táv" - mondta az Egyesült Államokban élő Zola Budd, hozzátéve, hogy nem tűzött ki maga elé elérendő időt, már csak azért sem, mert már egyáltalán nem tartja magát hivatásos atlétának. Egy dolgot azonban leszögezett: nem mezítláb fut majd.  Az idei verseny június 3-án lesz. 

Úszás: 

 

Három számban avattak magyar győztest Antwerpenben, a Flanders-kupa szombati versenynapján: nyert Cseh László, Gyurta Dániel és a Kőbánya SC 4x100 méteres férfi vegyesváltója.  Cseh 2:01.68 p) 200 m vegyesen utasította maga mögé a teljes mezőnyt nagy fölénnyel, s fölényesen nyert Gyurta (2:11.79) is 200 m mellen, mint ahogy nem férhetett kétség a Bernek Péter, Kozma Dominik, Pulai Bence és Cseh alkotta négyes 3:46.42) sikeréhez sem.  A győzelmek mellett dobogós helyet is szereztek a magyarok: a számhalmozó Cseh  második lett pillangóúszásban 50 (24.20 mp) és 200 méteren (1:58.37) egyaránt. Az ifjúsági olimpiai bajnok Bernek (56.06) szintén ezüstéremmel gazdagodott a 100 m hát döntője után. 

Síelés:

A harmadik helyen végzett az olaszországi Cortina d'Ampezzóban rendezett szuperóriásműlesikló viadalon Tina Maze. A szabálytalan alsónemű-használattal megvádolt szlovén világbajnok a dobogón állva megmutatta melltartóját, amelyen azt üzente: "Semmi közötök hozzá!" Tina Mazét, a szlovénok kétszeres olimpiai ezüstérmes és világbajnok síelőnőjét svájci vetélytársai azzal vádolták meg, azért tud sikereket elérni, mert szabálytalan alsóneműt visel a síruhája alatt. A svájciak azt állítják, Maze gumiból készült alsóneműt visel, amely kevésbé ereszti át a levegőt, így kisebb a légellenállása, és gyorsabban csúszik lefelé a lejtőn. A szabály szerint a síruha egy négyzetméterének másodpercenként harminc liter levegőt kell áteresztenie. A hírek szerint a nemzetközi szövetség megvizsgálta az alsóneműt, és bár nem találta szabálytalannak, nem ajánlotta annak viseletét. Maze a vasárnapi, Cortina d'Ampezzóban rendezett szuper-óriásműlesikló viadalon a harmadik lett az amerikai Lindsay Vonn, illetve a német Maria Höfl-Riesch mögött. A dobogón állva váratlanul megmutatta a melltartóját, amelyen az állt: "Not your business", azaz "Semmi közötök hozzá!"

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr273549784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása