HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 904.

2012.01.18. 19:42 Gabbá

Labdarúgás:

Kizárták a svájci élvonalbeli bajnokságból a Neuchatel Xamax labdarúgócsapatát. A svájci liga azért vonta vissza szerdán a klub licencét, mert kiderült, hogy tavaly a szükséges pénzügyi garanciához egy hamis banki iratot mutatott be az illetékes testületnek. Az együttest tavaly májusban vásárolta meg az orosz Bulat Csagajev, aki azt ígérte akkor, hogy Bajnokok Ligája-résztvevő csapatot épít majd fel, ám azóta egyik botrány követte a másikat: a csecsen üzletember négy edzőt menesztett már, s a mostani szezonban eddig nyolc pontot vontak le a csapattól különböző kihágások és fizetéselmaradások miatt. 

Jégkorong:

A magyar.román Mol Liga és a szlovén bázisú Slohokej Liga új, közös bajnokság indítását tervezi. A két liga egyesülésével egy öt országra (Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia) kiterjedő regionális bajnokság jöhet létre.  A Slohokej Liga igazgatója, Matej Sitar és a Mol Liga elnöke, Kerey Péter [origo]-hoz eljuttatott közleménye szerint a két liga "mindent elkövet annak érdekében, hogy egyesítse erőit, és a szomszédos bajnokságokból egy közös sorozatot alakítson". Az ügy előzménye, hogy a most zajló szezonban a két liga két tornát is szervezett, és a Kranjban és Zalaegerszegen megrendezett események tapasztalatai alapján a felek elhatározták, hogy folytatják az együttműködést. "A sikeres együttműködés elengedhetetlen előfeltétele a stabil háttér megteremtése és a szükséges anyagi erőforrások megtalálása" - tartalmazza a közlemény. A Slohokej Liga egy szlovén bázisú nemzetközi bajnokság, amelyben hat szlovén csapat mellett egy-egy horvát és szerb klub vesz részt. A Mol Liga magyarországi és romániai csapatok részvételével negyedik éve sikeresen zajló nemzetközi sorozat, amelyben a mostani szezonban három román (Csíkszereda, Corona Fenestela Brasov, Steaua) és öt magyar csapat (Dab.Docler, Miskolc, FTC, Sapa Fehérvár farmcsapat, Újpest) versenyez. A legjobb magyar hokicsapat, a Sapa Fehérvár az osztrák EBEL-ben szerepel (a Mol Ligában a farmcsapat játszik), ahol idén bejutott a rájátszásba.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1003574796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása