HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 908.

2012.01.22. 19:25 Gabbá

Ökölvívás:

A tizenkét összecsapás után is veretlen (ebből 10 KO/TKO) brit nehézsúlyú reménység a betöltetlen angol bajnoki címért lépett szorítóba Liverpoolban McDermott ellen, aki a nyitó menetben három alkalommal is padlóra került, mielőtt a mérkőzésvezető leléptette, és kihirdette Price győzelmét. A papírformának megfelelően megvédte IBF könnyűsúlyú világbajnoki címét Miquel Vazquez, miután nagyarányú egyhangú pontozással (120-107, 120-107, 119-108) legyőzte Ameth Diazt. A hazájában bokszoló mexikói címvédő a találkozó során gyakorlatilag menetet sem veszített, és a technikás bokszot fegyelmezett védekezéssel kombinálva könnyedén hatástalanította a kiütésre hajtó panamai kihívó próbálkozásait. Két, sorozatban elszenvedett veresége után (Adrien Broner, Yuriorkis Gamboa) ismét győzelmet jegyezhetett Daniel Ponce De Leon. A korábbi világbajnok mexikói öklöző honfitársa, Omar Estrella 6. menetes kiütésével szerezte meg pályafutása 42. győzelmét (ebből 35 KO/TKO), emellett 4 veresége van. 

Extrém Sport:

Megérkezett a Déli-sarkra az Antarktiszt biciklin meghódító brit televíziós műsorvezető. A 28 éves Helen Skelton az első biciklis, akinek sikerült eljutnia a Déli-sarkra. Skelton január negyedikén vágott neki az erőt próbáló kihívásnak egy különleges, jégre szabott kerékpáron, és szombat késő este fejezte be több mint 800 kilométeres útját. A BBC televíziós csatorna Blue Peter című gyermekműsorának házigazdája a Sport Relief nevű jótékonysági kezdeményezés keretében vágott neki az útnak azzal a céllal, hogy ő lesz az első, aki biciklin éri el a Déli-sarkot. A hóviharokkal és fagyos szelekkel kísért 805 kilométeres táv nagy részét kerékpáron, néhány szakaszt pedig szélsárkányhoz erősített szánon és gyalog tette meg gyakran mínusz 48 Celsius-fokban. A természeti erők ellen vívott harc mellett a műsorvezetőnek 82 kilogrammnyi felszerelést és élelmiszer-ellátmányt is maga után kellett húznia szánon. "Hatalmas kaland volt, és időnként úgy éreztem, soha nem lesz vége. A legkülönbözőbb helyeken sajog a testem, lelkileg kimerültem, és az elmúlt harminc nap során csak egyszer tudtam mosakodni. Hihetetlen érzés a Dél-sarkon állni" - idézte Skelton szavait a The Daily Telegraph brit napilap honlapja.  A műsorvezető tavaly egy több mint 3200 kilométeres kajaktúrán vett részt az Amazonas folyón.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr153716703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása