HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 910.

2012.01.24. 19:08 Gabbá

Atlétika:

Visszakapták versenyzési jogukat a múlt héten felfüggesztett etióp atléták, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kenenisa Bekele, így mindannyian ott lehetnek nyáron a londoni olimpián. "Megállapodtunk abban, hogy megvitatjuk a problémáikat" - mondta Bisrat Gashawten, az Etióp Atlétikai Szövetség elnöke kedden a felmentő határozat után. A 29 éves hosszútávfutót, aki az 5 és 10 ezer méter olimpiai címvédője, és egyben világcsúcstartója, továbbá társait azért büntették meg, mert nem jelentek meg egy edzőtáborozáson. 

Lósport:

A mesterséges  futófelületén végzett zárómunkája közben Dubajban ínsérülést szenvedett Ovedose, így a magyar versenyló már csak füves pályán futhat a március 31-ig tartó Dubai Cup Carnival versenyein. A Pannoniaoverdose.hu keddi beszámolója szerint a ló január 20-án versenyzett volna, ám 13-án megsérült, így nem indult el a Meydanban rendezett viadalon. Mikóczy Zoltán, a ló társtulajdonosa az állatorvossal együtt szeretett volna mielőbb Dubajba utazni, hogy pontos információkat kapjon Overdose sérüléséről, de az arab országba való beutazáshoz szükséges vízumot még nem kapta meg. "Jelen pillanatban a helyzet súlyosságát még nem lehet felmérni" - mondta Mikóczy. "A bejelentéssel is azért vártunk, mert szerettünk volna mielőbb visszautazni Overdose-hoz az állatorvosával, hogy teljes bizonyosságot szerezzünk, ám Dubajba minden beutazáshoz vízum szükséges, ennek megszerzése pedig időbe telik. Már a múlt hétre is volt megvásárolt jegyünk, de a vízumot akkorra még nem kaptuk meg." Mikóczy hozzátette, a lovat a helyi állatorvos megvizsgálta, az ultrahangos felvételt elküldte Magyarországra, de teljes bizonyossággal csak akkor tudnak nyilatkozni Overdose állapotáról, ha állandó állatorvosa is megvizsgálja. A versenyló társtulajdonosa azt mondta, a mostani sérülésnek nincs köze Overdose korábbi patairha-gyulladásához. "Ez ínsérülés, aminek semmi köze a patájához, úgy véljük, hogy maga a mesterséges futófelület sajátossága okozta" - nyilatkozta Mikóczy, és hozzátette, bízik abban, hogy a ló egy rövid pihentetés után be tud kapcsolódni a Dubai World Cup Carnival küzdelmeibe, igaz, csak a füves pályán sorra kerülő versenyeken. Az arab országbeli szezon egy 16 állomásból álló versenysorozat, amely január elején kezdődött és március 31-én, a dubaji Világkupával fejeződik be. Utóbbi a világ legmagasabb díjazású versenynapja, amelyen 27 millió dollárt osztanak fel a futamok győztesei és helyezettjei között. A Dubai World Cup Carnivalra annak 15 éves története során nemhogy Magyarországról, de Kelet-Európából sem jutott még el ló. Overdose november 13-án Rómában győzött Group III-as versenyen. Előtte a Royal Ascoton versenyzett még júniusban, s kiváló futással negyedik helyen ért célba. A 2010 augusztusáig veretlen, sorozatban 14 futamot megnyerő ló 12 győzelem után savós patairha-gyulladást kapott 2009-ben, mellyel veszélybe került karrierje, ám 2010-ben vissza tudott térni, de augusztusban csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén. Tavalyi hoppegarteni sikere után a Haydock Parkban és a Royal Ascoton azonban újfent bizonyította egyedülálló tehetségét.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr143744867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása