HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 911.

2012.01.25. 18:26 Gabbá

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 saját csarnokában ütötte ki a címvédő Salzburgot az osztrák jégkorongligában. 

Ökölvívás:

Erdei Zsolt szerint már terhelhető a sérült keze, és leghamarabb április környékén ismét bokszolhat - hangzott el Digi Sport Reggeli Start című adásában. A 33 profi meccsén (18 KO) veretlen magyar ökölvívó a szilveszterre tervezett, Tavoris Cloud elleni vb-címmeccset kénytelen volt lemondani kézsérülése miatt, amely azóta szépen javult. "Kihúzták azt a fogamat, amelynek nagy szerepe volt abban, hogy begyulladt a jobb kezemem az egyik bütyök. Azóta sokat gyógyult, és mostanában már puszta kézzel ütögettem vele a zsákot, keményebb felületet még nem, de úgy érzem, hogy most már bevetésre kész" - nyilatkozta Erdei. A 37 éves félnehézsúlyú bokszoló az elmúlt hetekben csak szinten tartás céljából edzett, hiszen egyelőre nincs meccs kilátásban, de ő áprilisnál előbb nem is szeretne szorítóba lépni. "A jelenlegi felkészültségi állapotomat tekintve nem javasolnám, hogy áprilisnál korábban bokszoljak. Utána jöhet bárki, a négy nagy világszervezet világbajnoka közül bármelyikkel szívesen bunyóznék. Mindegyik kemény ellenfél lenne, de bármelyiket meg tudném verni. Persze lehet, hogy promóterem, Lou DiBella úgy dönt, hogy kell még nekem előtte egy felhozómeccs, természetesen akkor ebbe is belemennék, de ezt nem tartom valószínűnek." Erdei elmondta, hogy ha meglesz az ellenfél és a meccs időpontja, akkor ahhoz mérten Magyarországon kezdi meg a felkészülést, majd az Egyesült Államokban folytatja, de valószínűleg egy-két hetet Németországban is készül majd. 

Atlétika: 

Rajthoz áll az április 15-én sorra kerülő bécsi félmaratonon Paula Radcliffe, a női maratonfutás brit világcsúcstartója. A szervezők szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a 38 esztendős atléta a londoni nyári olimpiára való felkészülés fontos állomásának tekinti a viadalt. A maratoni táv világrekordját (2:15:25 perc) 2003 óta tartó, 2005-ben világbajnokságot nyert Radcliffe félmaratonon elért eddigi legjobb ideje 65:40 perc. Tavaly a férfi versenyben a kétszeres olimpiai bajnok, korábbi világcsúcstartó etióp Haile Gebrselassie állt rajthoz a bécsi félmaratonon, és 60:18 perc alatt teljesítette a 21,0975 km-es távot, megdöntve ezzel az Ausztriában valaha elért legjobb időt (60:53). 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr13778157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása