HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 922.

2012.02.05. 19:33 Gabbá

Kerékpározás:

A szövetségi főügyész ejtette a doppingolás vádját a hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong és korábbi kerékpárcsapata, az US Postal ellen. Ez azt jelenti, hogy a kétéves nyomozást követően az Egyesült Államokban nemzeti hősnek tartott, rákbetegsége után sikert sikerre halmozó bringásnak nem kell tartania attól, hogy bíróság elé állítják. Ezzel párhuzamosan az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének (USADA) főnöke, Travis Tygart úgy foglalt állást, hogy a mostani főügyészi végzés nem jelenti azt, hogy az USADA leállna a nyomozással. Ugyanis többen - volt csapattársak (például Floyd Landis és Tyler Hamilton) és hozzátartozóik szerint - Armstrong bizonyosan doppingolt fénykorában, csak éppen egyszer sem akadt fenn ellenőrzésen. A hétszeres Tour-bajnok rövid közleményben jelezte: örömmel hallotta, hogy a szövetségi főügyészség lezárta a nyomozást, és elfogadja a döntést. Hozzátette: a továbbiakban mint apa, mint sportoló és mint a rákellenes küzdelem elkötelezett híveként folytatja az életét. A 40 éves Armstrong - miután tavaly befejezte kerékpáros pályafutását - mostanában tereptriatlon-versenyeken indul. 

Kézilabda:

A Győr izgalmas végjátékban bravúros, 28-26-os győzelmet aratott az előző idényben finalista spanyol Itxako Navarra otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős csoportjának nyitó fordulójában. Kemény védekezéssel nyitott mindkét csapat - amely az előző idényben BL-elődöntőt játszott egymással -, és az első két győri gólra néggyel válaszolt az Itxako. Együtt haladtak az együttesek, ám így is sokat hibáztak a vendégek, végül aztán a szünetre visszavették az előnyt. A folytatásban már jobban összpontosított Karl Erik Böhn alakulata, és biztosan őrizte a 2-3 gólos vezetését. Két perccel a vége előtt 27-24-re vezetett az ETO, de 30 másodperc alatt két gólt kapott. A magyar bajnok utolsó támadásánál Hornyák büntetőt harcolt ki, amelyet 12 másodperccel a vége előtt Görbicz értékesített. Amennyiben a Győr jövő vasárnap legyőzi a vereséggel rajtoló dán Midtjyllandot, akkor a címvédő Larvikkal együtt kettészakíthatja a csoportot.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr124068606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása