HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 927.

2012.02.10. 22:05 Gabbá

Extrém Sport:

három napja nem lehet elérni műholdas telefonján Rakonczay Gábort, aki egyedül vágott neki az Atlanti-óceán átevezésének egy speciális kenuval, írta a Blikk. A hajós felesége abban bízik, hogy csak műszaki hiba miatt nem érhető el a férje. Rakonczay Gábor vasárnap kétszer is vízbe borult a viharos időjárás miatt, ám akkor be tudott számolni élményeiről feleségének. Rakonczay Viktória az óriási hullámról a Blikknek azt mondta: "Gábort féktelen erővel sodorta le a fedélzetről, esélye sem volt megkapaszkodni." A hajós nem látta a kenuját, ezért egy pillantra rémületbe esett, ám ki volt kötve egy karabinerrel, így vissza tudott mászni a fedélzetre. Később egy újabb ismét felborította a hajót, így a felszereléseket víz lepte be. Rakonczay Viktória éppen ezért abban bízik, hogy csak elektronikai hiba miatt nem tud kapcsolatba képni férjével, akivel korábban kettesben indultak  földkerülő útra, melyet tizenháromezer kilométer után fel kellett adniuk.

Rakonczay viktória szerint az Atlanti-óceánt egy szál kenuval átszelő férje nem került viharba, nem is borult a vízbe, így az eltűnéséről sem lehet beszélni. a hajós felesége úgy,y fogalmazott: azért, mert pár napig nem tud telefonon beszélni a férjével, ő még átevez az óceánon. 

Úszás:

hivatalosan tavaly júniusban tért vissza a versenymedencébe, de csak most úszott kiemelkedően jó időt az olimpiai bajnok Libby Trickett, aki az ausztrál válogatott tagjaként ott akar lenni a nyári játékokon. A 27 éves sportoló, aki 2009-ben vonult vissza, az újrakezdést követően pénteken, Sydneyben 100 m gyorson teljesített több mint ígéretesen, amikor is 54,87 másodperc alatt ért célba Új-Dél-Wales bajnokságán, a szám egyik előfutamában. "Egyáltalán nem számítottam rá, hogy ilyen jól sikerül majd az úszás, mondhatom, még számomra is döbbenetes ez az időeredmény, különösen annak fényében, hogy szűk egy éve még csak 1:02 percnél tartottam. Ez bő egy hónappal az olimpiai válogatóversenyünk előtt roppant biztató" - lelkendezett újságíróknak nyilatkozva Trickett, aki férjhez menetele előtt, 2007-ig Libby Lentonként szerepelt. Trickett 100 méter gyorson korábban több ízben világcsúcstartó is volt, utolsó alkalommal 2008 márciusában állított fel rekordot, akkor 52,88 másodperccel. Az olimpiákon egy ezüst és két bronz mellett három aranyérmet nyert: utóbbiak közül az elsőt 2004-ben, Athénban a 4x100 méteres gyorsváltóval szerezte, majd 2008-ban, Pekingben a vegyesváltó tagjaként, egyéniben pedig 100 m pillangón lett ötkarikás bajnok. Normál - vagyis 50 méteres - medencében világbajnoki címekből is jócskán gyűjtött: 2005-ben, Montrealban háromszor, 2007-ben, Melbourne-ben ötször állhatott fel a dobogó tetejére az eredményhirdetéskor. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr54091391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása