HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 930.

2012.02.13. 21:59 Gabbá

Triatlon:

A hétszeres Tour de France-győzte amerikai Lance Armstrong második helyen végzett élete első profi triatlonversenyén, a Panamában rendezett hosszútávú viadalon. A győztes új-zélandi Bevan Docherty az utolsó etapon, a futás során tudta megelőzni az ex-bringást. Megjegyezte, Armstrong a célba érkezés után nem gratulált neki, ám később megtette ezt.

Úszás:

Külföldi edzőtáborokból hazatérve néhány napig itthon készülnek a legjobb magyar úszók, majd a hétvégén ismét melegebb éghajlatra utaznak. "Folytatódik a menekülés az influenza elől" - emelte ki a meleg égövi táborozás egyik lényegi elemét Kiss László szövetségi kapitány, elégedetten nyugtázva, hogy a válogatott versenyzőket elkerülte a betegség. "Nagyon remélem, hogy ez így is marad, amíg itthon vannak, aztán pedig a hazai téltől tisztes távolban, rendben folytathatják tovább a kilométergyűjtést." A szakvezető elmondta, hogy a háromhetes felkészülés jól sikerült Cseh Lászlónak és társainak, köztük a három ifjúsági olimpiai bajnoknak, Kapás Boglárkának, Bernek Péternek és Biczó Bencének egyaránt, akik Mexikóban, a San Luis Potosiban található magaslati edzőtáborban, a tengerszint felett kétezer méteren készülhettek. Ők a hét végétől a dél-afrikai Durbanben ismételnek a honfitársak által már belakott, ismerős terepen. Éppen itt, Durbanben dolgozták ugyanis végig az utóbbi három hetet a válogatott egy másik csoportjának tagjai, köztük a Verrasztó testvérpár, Evelyn és Dávid, Jakabos Zsuzsanna és a sérülések után ismét hadra fogható Európa-bajnoknő, Mutina Ágnes. Ez a részleg is csak átmeneti jelleggel tartózkodik itthon, ők a floridai nyárban, Boca Ratonben készülnek tovább március közepéig.

Ökölvívás:

Meglehetősen kemény hangnemben nyilatkozott Erdei Zsoltról Tavoris Cloud, akivel a magyar exvilágbajnok tavaly december 31-én bokszolt volna. Erdei kézsérülése miatt azonban a címmeccs végül elmaradt. Az IBF-bajnok Cloud úgy gondolja, nem volt szó sérülésről: "Mikor meghallottam, hogy Erdei Zsolt sérülés miatt lemondta a meccset, azt gondoltam, ez egy baromság! Nem sérült meg, csak nem akart bokszolni. Nem is edzett, nem is készült. Csak ki akart bújni a meccs alól. Így tehát eltűnt szem elől Németországba, és sérültet jelentett. Ennyi, ezzel vége is volt. Megviselt, hogy nem jött össze az Erdei elleni meccs, de már túl vagyok rajta." A 33 profi meccsén (18 KO) veretlen magyar ökölvívó január végén úgy nyilatkozott, hogy legkorábban április végén újra kötelek közé lépne: "Kihúzták azt a fogamat, amelynek nagy szerepe volt abban, hogy begyulladt a jobb kezemem az egyik bütyök. Azóta sokat gyógyult, és mostanában már puszta kézzel ütögettem vele a zsákot, keményebb felületet még nem, de úgy érzem, hogy most már bevetésre kész." 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr264102650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása