HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 931.

2012.02.14. 15:27 Gabbá

Úszás:

rendhagyó módját választotta a lánykérésnek az amerikai válogatott Matt Grevers a Missouri államban rendezett hétvégi úszóversenyen. Miután megnyerte a 100 méteres hátúszás döntőjét, már tudta, hogy eljött a régóta várt alkalom, az érmeket ugyanis barátnője, a szintén válogatott Annie Chandle adta át. A ceremóniai közben Grevers előbb maga mellé állította párját a dobogón, majd letérdelt elé, előkapta a gyűrűt, és a lány nagy boldogságára megkérte a kezét. "Valami különlegeset akartam, ott volt az egész családom, és úgy gondoltam, ez egy megfelelő helyzet" - mesélte később az újságíróknak Grevers. 

Ökölvívás:

A brit Dereck Chisora azt ígéri: a nyolcadik menetben kiüti a címvédő Vitalij Klicskót kettejük szombati összecsapásán, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésén. A 27 éves kihívó elmondta, ellenfele részéről félelemet érez, "ő pedig száz mérföldes sebességgel fog támadni" Münchenben. Az idősebbik Klicsko fivér legutóbb szeptemberben lépett kötelek közé, s akkor a 10. menetben technikai KO-val legyőzte a lengyel Tomasz Adameket. Az ellenfelénél 13 évvel idősebb Klicsko azt válaszolta a provokációra, alig várja, hogy móresre taníthassa Chisorát. A 40 éves Klicsko a második legidősebb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki övet birtokol, a rekorder George Foreman, aki 45 évesen ütötte ki Michael Moorert a WBA-címmeccsén 1991-ben. A Klicsko-Chisora meccset eredetileg tavaly rendezték volna, de az ukrán sérülései miatt kétszer is elhalasztották. Chisora 2011-ben háromszor bokszolt, és ezek közül kétszer vesztesen hagyta el a ringet, Tyson Fury és Robert Helenius is pontozással győzte le.

Labdarúgás:

Fejenként 59 ezer dolláros (13 millió forint) prémiumban részesülnek az Afrika-kupa vasárnapi döntőjében diadalmaskodott zambiai labdarúgó-válogatott tagjai. Csisimba Kambvili sportminiszter kedden jelentette be, hogy a nemzeti csapat játékosait állami pénzből jutalmazzák meg. Az összeg rendkívül magasnak számít, ugyanis az országban az egy főre jutó bruttó nemzeti össztermék (GDP) körülbelül 1500 dollár. A válogatott hétfőn érkezett vissza hazájába, és az ünneplés a megemlékezésről is szólt, 1993-ban ugyanis nem sokkal a felszállás után az óceánba csapódott a nemzeti csapatot szállító repülőgép, a tragédiában pedig 25-en haltak meg. A zambiai csapat a fináléban a jóval esélyesebbnek tartott elefántcsontparti együttest győzte le büntetőkkel. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr384104728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása