HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 932.

2012.02.15. 17:00 Gabbá

Jégkorong:

Sofron István, a Sapa Fehérvár AV19 csatára lett a gólkirály az osztrák jégkorongliga (EBEL) alap- és középszakaszának összesítése alapján. A bajnokság honlapja szerint a válogatott játékos 31-szer volt eredményes, míg klubtársa, Derek Ryan 25 találattal hármas holtversenyben a második lett. Vas Márton 20 góllal a tizedik. Ladányi Balázs a gólpasszlistán úgy lett negyedik 35 előkészítéssel, hogy kilenc mérkőzést kihagyott sérülés miatt. Palkovics Krisztián (33) a hatodik, Vas (31) pedig a kilencedik ebben a rangsorban. A ponttáblázaton (gól és gólpassz) Sofron a hatodik (52), Vas a hetedik (51), Ryan a kilencedik (49), Palkovics a tizedik (49), Ladányi pedig a tizenkettedik (48). Az úgynevezett plusz-mínusz mutatóban - amely azt mutatja, a játékos jégen volt-e lőtt, illetve kapott gólnál - Sille Tamás a hatodik (plusz 20). A kapusok versenyében a kanadai Adam Munro a lövések 92, Bálizs Bence pedig a 91,3 százalékát védte, előbbi a kilencedik, váltótársa pedig a tizenegyedik. Munrónak 22 győzelme volt az idény eddigi részében, és ezzel a negyedik. Átlagban 2,81 gólt kapott mérkőzésenként, amivel a hetedik. A Fehérvár megnyerte a fair play-versenyt azzal, hogy átlagban csak 12,32 perc kiállítást kapott a csapat. Emberhátrány-kivédekezésben hatodik, emberelőny-kihasználásban a hetedik lett az eddigi legjobb idényét produkáló magyar együttes, amely majd a szlovén Olimpija Ljubljanával találkozik a negyeddöntőben.

Kézilabda:

A továbbjutás szempontjából sorsdöntő mérkőzést játszik csütörtökön az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata az orosz Csehovszki Medvegyi otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában. Mocsai Lajos vezetőedző csapata szombaton kikapott a remekül hajrázó lengyel Kielcétől, de még így is a második helyen áll a B csoportban. A két együttes első, október 22-i veszprémi mérkőzésén a hazaiak 24-22-re nyertek. Lényeges lesz a nyolcaddöntőbe jutás szempontjából, hogy az MKB az egymás elleni összevetésben jobbnak bizonyul-e a Medvegyinél. Ha nem, akkor az is előfordulhat, hogy a magyar bajnok nem jut tovább a nyolcaddöntőbe. Amennyiben a Veszprém pontot szerez, vagy úgy kap ki Csehovban, hogy az egymás elleni eredmények alapján jobb, mint az orosz gárda - ez egygólos vereséget vagy minimum 23 lőtt találat mellett kétgólos vereséget jelent -, akkor biztosan továbbjut. "A következő meccs ugyanilyen nehéz vagy talán még nehezebb lesz, hiszen hazai pályán is éppen hogy csak meg tudtuk verni a kellemetlen védekezéssel és hatékony támadójátékkal operáló Csehovszki együttesét. Oroszországban eddig mindenki megszenvedett ellenük. Hét közben megyünk, az időeltolódás nehézségeivel is meg kell küzdenünk. De ehhez is hozzá kell szoknunk, meg kell mutatnunk, hogy fel tudunk állni ebből a fájó vereségből. Hiszen ha most szereznénk két pontot, még mindig bebiztosíthatnánk a csoportban a második helyünket" - mondta a csapat válogatott kapusa, Fazekas Nándor.

Ökölvívás:

Már több mint 35 000 jegyet adtak el a március harmadiki Vlagyimir Klicsko - Jean-Marc Mormeck bokszmeccsre, a Düsseldorfi ESPRIT Arénába. Annak ellenére tehát, hogy a francia bunyósnak sokak szerint mákszemnyi esélye sincs, Vlagyimir Klicsko személye még mindig jelentős attrakciónak tűnik Németországban és Európában.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr944113803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása