HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 933.

2012.02.16. 17:25 Gabbá

BKV Előre SC:

Február végén megszűnik a BKV Előre SC, mivel a BKV saját anyagi helyzete miatt nem tudja tovább finanszírozni a sportegyesületet - értesült az MTI szerdán az ügyet jól ismerő forrásból. A sportklubnál csütörtökön jelentik be, hogy nem tudják fizetni sem a sportolókat, sem a karbantartókat. Az MTI úgy tudja, hogy a közlekedési társaság már a létesítményt sem tudja üzemeltetni, a klubnak egyetlen forintot sem tud adni. A dolgozókat szabályszerűen nem tudják elküldeni, mivel a végkielégítések kifizetésére sincs már pénz. Az MTI információi szerint a klub elnökével szerdán közölte Bolla Tibor megbízott vezérigazgató, hogy február végén be kell zárni az egyesületet. Az 1912-ben alapított BKV Előre honlapja szerint versenysportként kajak-kenu, labdarúgó-, súlyemelő- és teke-szakosztály működik az egyesület keretein belül. A futballcsapat az NB II Nyugati csoportjában szerepel.

A BKV Előre SC ügyvezető igazgatója, Hudák Gábor szerint halvány esély még van rá, hogy megmeneküljön az idén nyáron százéves fővárosi sportegyesület. Hudák Gábor azt mondta, teljes erőből küzdenek azért, hogy ne szűnjön meg a nagy múltú klub, amelyben négy versenyszakosztály mellett a szabadidős szakosztályokban több mint 1200 dolgozó sportol. A sportvezető arra a hírre reagált, hogy február végén megszűnik a BKV Előre SC, mivel a Budapesti Közlekedési Vállalat saját anyagi helyzete miatt nem tudja tovább finanszírozni a sportegyesületet. "A helyzet valóban nem rózsás, s a dolgozói megbeszélésen azt kellett közölnöm, hogy a februári béreket még ki tudom fizetni, de például a közüzemi számlákat már nem. Gőzerővel dolgozunk, tárgyalunk azért, hogy elkerüljük a legrosszabbat, s bízunk benne, hogy a főváros - mint a BKV-nak, s áttételesen így a vállalat sportlétesítményeinek is a tulajdonosa - segít a sportegyesület fenntartásában, megmaradásában. A túlélésünk a főváros vezetőin is múlik, keressük hozzájuk a kapcsolatot" - nyilatkozott Hudák Gábor. A volt válogatott jégkorongozóból lett ügyvezető hozzáfűzte, hogy a megszűnést adott esetben az elnökségnek, majd a közgyűlésnek határozatban kell kimondania. "Itt még nem tartunk, de beüthet a krach, ha valamelyik beszállító fizetési felszólítást küld, vagy elzárják az illetékesek a gázt, a villanyt, mert akkor már nem lehet sportolni. Az máris tény, hogy állnak azok a buszok, amelyek eddig a BKV-s sportolókat szállították." A BKV Előre SC - a BKV tulajdonában levő két intézményt, a Sport utcai sporttelepet és a Római parti csónakházat használva - versenyszakosztályaiban négy sportág művelőit foglalkoztatja: a tekézőket, a súlyemelőket, a kajak-kenusokat és a labdarúgókat."Focicsapatunk az NB II Nyugati csoportjában játszik, de lehet, hogy csak ifistákkal tudjuk majd folytatni. Az átigazolási időszakból három nap van hátra, s a felnőtt csapat tagjainak szóltam, hogy oda igazolhatnak, ahová akarnak és tudnak, bár a futballszakosztály vezetője még rohangál mindenfelé, hátha valaki segít." A BKV Előre három olimpiai bajnokkal büszkélkedhet (Baczakó Péter, Tatai Tibor, Temes Judit), s sportolói 30 világbajnoki címet szereztek.

LONDON 2012:

Az angol Lordok Házának egyik tagja gyalog ment haza Görögországból, hogy ezzel is hirdesse az olimpia alatti fegyverszünetet. Lord Michael Bates tavaly április 22-én, Nagypénteken indult el Olümpiából, és 4800 km-es sétája során mindenütt felhívta a figyelmet arra, hogy az ókorban is szüneteltek a hadi cselekmények a játékok ideje alatt. Tíz hónapos útja során az érintett 15 ország brit konzulátusai segítették az 51 éves arisztokratát, aki szerdán érkezett meg a kormány székhelyére, a londoni Westminsterbe. A nyári olimpia július 27-én kezdődik a brit fővárosban.

Úszás:

Debrecen rendezi az idei úszó Európa-bajnokságot Antwerpen helyett - tájékoztatta Gyárfás Tamás, a LEN alelnöke, a Magyar Úszószövetség elnöke az MTI-t csütörtökön. A belga város pénzügyi nehézségek miatt lépett vissza. Gyárfás Tamás azt követően számolt be a sportdiplomáciai sikerről, hogy az AP amerikai hírügynökség tudni vélte: Antwerpen lemondása nyomán London lépett elő Eb házigazdájának. "Bár az AP világgá röpítette, hogy Londoné a 31. úszó Eb, a végső döntés mást igazolt: a LEN választása Debrecenre esett. Az elmúlt napokban hatalmas sportdiplomáciai csatározás indult a gyors megoldás elősegítése érdekében. A rendezőnek normál helyzetben tekintélyes jogdíjat kell fizetnie a LEN-nek. Köztudott, hogy 2006-ban Budapest 800 ezer, 2010-ben 600 ezer eurót fizetett a jogdíjért, de például a Magyar Vízilabda Szövetség 1 milliós ajánlattal nyerte el a 2014. évi felnőtt vízilabda Eb rendezési jogát" - mondta. Gyárfás hozzátette, Antwerpennek, miután lemondott a 2012-es Eb-ről, várhatóan súlyos büntetést kell fizetnie, minek következtében a helyébe lépő olcsóbban elérhette, hogy házigazda legyen. "London mellett Eindhoven és Torino neve került a kalapba, de Kósa Lajos debreceni polgármesterrel és Czene Attila sportért felelős államtitkárral valóban villámgyorsan sikerült megegyezni, hogy a város - a 2007. évi rendkívül sikeres rövidpályás Eb után - újabb csúcseseménynek adjon otthont, s ezúttal Debrecen gyönyörű fedett uszodájában, 50-es medencében találkozzanak Európa legjobb úszói. A kitűnő összhang eredményeként Debrecen megtette ajánlatát: 150 ezer eurót kínált a LEN-nek. A magyarok villámakciója, rendkívüli gyorsasága alapján a LEN mellettünk döntött, ily módon hivatalos, hogy - Debrecen és a sportállamtitkárság pazar helytállása nyomán - 2006 és 2010 után a MÚSZ nyerte el a 2012-es Eb rendezési jogát is" - nyilatkozta Gyárfás. Az Európai Úszószövetség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a debreceni Eb május 21. és 27. között zajlik majd. A műugró kontinensviadalt az eredeti terveknek megfelelően Eindhovenben bonyolítják le előzőleg, május 15. és 20. között. Ugyancsak a holland város lesz a házigazdája a korábban Antwerpenbe tervezett műúszó Eb-nek, de ennek az eseménynek még nincs időpontja.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr234119841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása