HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 936.

2012.02.19. 18:54 Gabbá

Schirilla György:

A tolna megyei Bikácson úszott szombaton - idén negyedszer - ifjabb Schirilla György, aki ezúttal húsz percet töltött a jéghideg vízben. "Idén ez volt a negyedik úszásom, és most voltam a legtovább a vízben. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a helyiek özönlöttek az úszásomra, ami nagyon jól sikerült" - nyilatkozta az MTI-nek Schirilla, aki jövő héten folytatja sorozatát. Schirilla célja a hagyományőrzés - édesapja 1957-től 37 éven keresztül rendszeresen átúszta télen a Dunát -, de fontos számára az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a közönség szórakoztatása is.

Vízilabda:

Az erősebbik csoport tagjaként próbálhatja meg kiharcolni a kijutást a londoni olimpiára a magyar  női vízilabda-válogatott. Merész András Európa-bajnoki bronzérmes együttese a vasárnapi, londoni sorsoláson az A csoportba került a friss Európa-bajnok olasz, a korábbi Eb-győztes orosz, valamint a spanyol válogatott társaságában, míg a másik, ötcsapatos csoport tagja a világbajnok görög gárda mellett a brazil, a kanadai, a kazah és a holland válogatott. Az olaszországi Triesztben április 15. és 22. között zajló kvalifikációs tornán a lebonyolítás értelmében a csoportokon belül körmérkőzések lesznek. Az így kialakult sorrend alapján az első helyezettek a másik csoport negyedikjével, a másodikok a harmadikokkal keresztbejátszanak, s e négy párharc győztese jut a legjobb négy közé, és szerzi meg ezáltal a jogot az olimpiai szereplésre. "Az kifejezetten jó nekünk, hogy a házigazda olaszok velünk egy csoportban vannak" - nyilatkozta Merész András szövetségi kapitány. "Így ugyanis velük a négy közé jutásért már nem kerülhetünk szembe a hazai vizeken folyó tornán, ahol gyakorlatilag egyetlen meccset kell megnyerni: a keresztbejátszásosat, amelyen eldől a londoni részvétel. Ha ott győzünk, máris kinn vagyunk az olimpián. Igaz, hogy a továbblépők is vízbe szállnak még az 1-4. helyért, de a tornazárásnak London szempontjából már semmi jelentősége nincs, hiszen az már mindegy, hogy hányadikként kvalifikálunk. Amúgy a csoportunkban az oroszokkal kezdünk 17-én, másnap következnek az olaszok, 19-én játszunk a spanyolokkal, és 20-án jön a keresztbejátszás." A nyári ötkarikás játékok nyolccsapatos női pólótornájának már biztos résztvevője a házigazda Nagy-Britannia, továbbá - kontinensgyőztesként - az Egyesült Államok, Ausztrália és Kína nemzeti együttese. Az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfivízilabda-válogatottnak nem kell selejteznie, Kemény Dénes együttese már tavalyi világbajnoki negyedik helyével tagjává vált a londoni játékok 12 csapatos mezőnyének. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr474135576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása