HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 939.

2012.02.22. 21:54 Gabbá

Jégkorong:

A Sapa Fehérvár AV19 kedden hosszabbítás után 2-1-re kikapott a szlovén Olimpija Ljubljana otthonában, így a két csapat párharca 1-1-re áll az osztrák jégkorongliga (EBEL) negyeddöntőjében. A párharc az egyik gárda negyedik sikeréig tart, az összes páratlan sorszámú felvonást Székesfehérváron rendezik. A harmadik meccset csütörtökön rendezik Székesfehérváron.

Ökölvívás:

A Showtime televíziós társaság nem támogatja az Erdei Zsolt-Jean Pascal világbajnoki címmérkőzést - írja a Fightnews.com. Az internetes oldal által közölt cikk a félnehézsúlyú reménység Ismayl Sillakh jelenlegi helyzetével foglalkozik, és kiemeli, hogy a korábbi WBC bajnok Pascal és csapata nem kért a 26 éves ökölvívóból, ehelyett inkább egy Erdei Zsolt elleni mérkőzést preferált, amit azonban a kanadai bunyós meccseit közvetítő Showtime csatorna visszautasított. A WBO bajnok Erdei Zsolt és Jean Pascal találkozójának lehetőség a múlt hét során vetődött fel. 

Vívás:

Szerdán lemondott a párbajtőrözők szövetségi kapitányi tisztségéről Kulcsár Győző. A négyszeres olimpiai bajnok szakvezető, a Nemzet Sportolója a hétvégi nőipárbajtőr Grand Prix felvezető sajtótájékoztatóján olvasta fel a sportági szövetség (MVSZ) elnökének, Erős Jánosnak címzett levelét, amelyben indokként azt jelölte meg, hogy az MVSZ nem jelölte őt MOB-tagnak, ezt pedig méltánytalannak tartja. Füleky András, a szövetség ügyvezető igazgatója - akit érzékelhetően meglepett a bejelentés - arról számolt be, hogy az elnökség pénteken döntött a jelöltekről. A vezetőség úgy határozott, hogy a korábban a szövetség által delegált három tagtól, Kovács Tamástól, Kulcsár Krisztiántól és Füleky Andrástól nem vonja meg a bizalmat, a további két helyre pedig három jelentkezőből titkos szavazással Gémesi Györgyöt és Nagy Tímeát jelöli. A harmadik Kulcsár Győző volt. Kulcsár Győző eddig a Nemzet Sportolóinak delegáltjaként volt MOB-tag, így ezután is lehetne, ha jelölnék, de amint azt leszögezte, hiába gondolnak rá máshonnan, nem fogja elfogadni a felkérést. "Úgy érzem, nekem ez a jelölés a vívósportban jár, de lehet, hogy rosszul gondolom" - reagált Füleky Andrásnak arra felvetésére, hogy más úton is lehet a MOB tagja. Kulcsár Győző a levél felolvasása után közölte, hogy nem válaszol kérdésekre, nem kommentálja a bejelentését, és csak az ügyvezető igazgató szavaira reagált, egyben megerősítve, hogy a lemondása mától érvényes. Kamuti Jenő, a szövetség szakmai alelnöke a hátteret némileg megvilágítva megosztotta a jelenlévőkkel, hogy csak az lehet tisztségviselő az új MOB-ban, akit egy adott sportági szövetség jelöl. A sporttörvény módosítása nyomán idéntől az eddigi öt helyett egyetlen köztestület, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) veszi át az irányító szerepet, állami feladatokat ellátó civil szervezetként. Ennek következtében átalakul a MOB vezetése és felépítése. A MOB közgyűlése vasárnap lesz. Kulcsár Győző 2006-tól volt a párbajtőrözők szövetségi kapitánya. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr174175898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása