HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 948.

2012.03.02. 22:25 Gabbá

Labdarúgás:

szívbetegség következtében meghalt egy korábbi lengyel válogatott focista, Henryk Baluszynski. A 39 éves korában elhunyt Baluszynski a Bundesligában szereplő Bochumban hét éven keresztül játszott, a klub a honlapján búcsúztatta a csatárt. "A VFL egy nagyszerű embert és futballistát gyászol, és legmélyebb együttérzését fejezi ki hozzátartozóinak" - áll a közleményben. Baluszynski 1994-től 2001-ig 97 meccsen 17 gólt szerzett a Bochumban, a lengyel válogatottban 15-ször szerepelt, és négyszer volt eredményes.

Olimpia, London 2012:

Megtiltja a húsevést sportolóinka Kína állami sporthivatala, hivatkozva arra, hogy az országban rengeteg húskészítmény klenbutarollal fertőzött. Ezért a sportolók az olimpia előtt akár véletlenül is doppingvétséget követhetnek el, ha ilyen ételt fogyasztanak. Kínában - és egyes jelentések szerint Mexikóban - az állattenyésztésben alkalmazzák a klenbuterolt, amely - akárcsak az emberi szervezetbe jutva - szálkásít, és növeli az izomtömeget. Az Európai Unióban az állattenyésztésben is tilos a klenbuterol használata. A kínai sportolók közül az olimpiai bajnok cselgáncsozó, Tung Ven a 2009-es rotterdami világbajnokságon aranyérmesként bukott le a szerrel, a sportági szövetség két évre eltiltotta, és megfosztotta győzelmétől, és csak a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) adta vissza címét tavaly februárban. Az ügy hívta fel a kínai sportvezetők figyelmét a veszélyre, ennek megfelelően a londoni játékokra való felkészülés hajrájában megtiltották, hogy a sportolók bárány-, marha- és disznóhúst egyenek, csupán a hal és a csirke engedélyezett számukra. "Óriási katasztrófa számunkra, hogy a kínai húskészítmények 50 százaléka tiltott szerekkel fertőzött" - nyilatkozta Lu Jong, aki a súlyemelők 85 kg-os versenyének olimpiai bajnoka volt Pekingben. A sztársportolók közül korábban a 2010-es Tour-győztes Alberto Contador, illetve az amerikai úszónő, Jessica Hardy is klenbuterollal bukott le, de ezt a szert találták tavaly nyáron öt mexikói labdarúgó vizeletében is az Arany-kupán. 

Atlétika:

Az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat oslói állomásán összecsap egymással 100 méteren a világcsúcstartó jamaicai Usain Bolt és korábbi rekorder honfitársa, Asafa Powel. A norvégiai versenyre június 7-én kerül sor, a két sprinter így nyolc napon belül kétszer is megküzd majd egymással, mivel az már korábban biztossá vált, hogy a május 31-i római GYL-versenyen is futni fognak. A tavalyi világbajnokságon Boltot a 100-as döntőben kizárták, míg Powell sérülés miatt el sem indult, ennek ellenére a két futó párharca még mindig óriási érdeklődésre tart számot. Tavaly Powell megnyerte 100-on a Gyémánt Liga-sorozatot, s a világranglistán mindössze egy századdal szorult az esztendő legjobbját 9.76 mp-cel elérő Bolt mögé. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr134285356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása