HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 952.

2012.03.06. 19:24 Gabbá

Olimpia, 2012 London:

Meglepő javaslattal állt elő Dr. Ian McCurdie, a Brit Olimpiai bizottság orvoscsapatának vezetője, aki azt tanácsolta a londoni játékok hazai versenyzőinek mellőzzék a kézfogásokat. Az orvos szerint az olimpia "meglehetősen stresszes környezet" ahhoz, hogy a sportolók könnyebben találkozzanak veszélyes vírusokkal. A Brit Olimpiai Bizottság részletes tanulmányt bocsát majd sportolók és segítőik rendelkezésére az egészségügyi kérdésekről, az orvosok a rendszeres kézmosás mellett egy speciális kézvédő hab használatát is ajánlják. Azt tanácsolják minden sportolónak, hogy az olimpia előtt végeztessen allergiavizsgálatot, hogy az esetleges tüneteket korai stádiumban kezelni tudják, és javasolják különféle probiotikus italok fogyasztását a fertőzések megelőzése érdekében. 

Labdarúgás:

Ismét Pintér Attila lett a Győri ETO FC vezetőedzője, a klub keddi sajtótájékoztatóján bemutatták a trénert, aki a hétfőn menesztett Csertői Aurélt váltja a kispadon, de a szerződést még nem írták alá a felek. 

Kerékpározás:

A májusi Giro d'Italia kerékpáros körversenyen szeretne visszatérni a 45 éves Mario Cipollini, az olaszok korábbi sprintersztárja. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr784293713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása