HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 963.

2012.03.17. 16:08 Gabbá

Lósport:

Egy-két héten belül eldől, hogy Ovedose-nak, a magyar lónak csak egy rövidebb rehabilitációra van szüksége, és Angliában maradhat a tavaszi versenyekre, vagy pedig hosszabb kihagyásra kényszerül, s ez esetben hazaszállítják. Mikóczy Zoltán társtulajdonos erről azt követően nyilatkozott Angliából a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy egy dubaji állatorvosi konzílium pár napja úgy foglalt állást: nem javasolja Overdose részvételét a hóvégi Dubai World Cupon. A ló csütörtökön már meg is érkezett Angliába, ahol megvizsgálják, s utána születik döntés a hogyan továbbról. "A körülményekhez képest jól vagyunk, és ugyan az elmúlt hetek megviselték a lovat és a csapatot is, de úgy érzem, van okunk bizakodni. Annak ellenére, hogy nemrég bizonyossá vált, Overdose nem futhat a március 31-i Dubai World Cupon. Egy helyi, azaz hat dubaji állatorvosból álló konzílium vizsgálta, és arra az álláspontra jutottak, hogy nem tanácsolják a jelenlegi állapotában a versenyszintű megterhelést a számára. Azaz a világkupán - hivatalosan - állatorvosi javaslatra nem indul. Mivel a döntést ők hozták, és nem mi, így a Dubai Jockey Club Overdose el- vagy hazaszállításának költségéből is részt vállal - mondta Mikóczy, hozzáfűzve, hogy a ló ismerős környezetbe került: 2009-ben gyógykezelésen töltött már el hónapokat, majd tavaly ugyanitt volt az angliai állomáshelye a haydock parki és ascoti versenyei között. "Ha úgy tűnik, hogy Overdose viszonylag rövid időn belül versenyezhet, akkor az azt megelőző rövid rehabilitációs időszakot itt fogja tölteni Pulborough-ban, és a versenyekre is itt fog felkészülni. Csak akkor visszük haza, ha hosszabb rehabilitáció szükséges. A végleges döntés egy-két héten belül várható." Mikóczy Zoltán elmondta még, hogy a ló az elmúlt két hónapban komoly, versenyszintű munkát nem végzett ugyan, de a kondíciója jó, a csapat Dubajban igyekezett minél jobban megőrizni azt. A legutóbbi - februári eleji - hír úgy szólt Overdose-ról, hogy pár hetes pihentetéssel orvosolhatónak tűnik három héttel korábban elszenvedett ínsérülése, így van rá esély, hogy még a március végéig tartó dubaji szezonban starthoz állhat. 

Úszás:

A brit úszószövetség azt szeretné, ha az idei nyári olimpia versenyei után 2016-ban vizes Európa-bajnokságnak adna otthont a londoni Aquatic Center. Az elhatározásnak hivatalosan is hangot adva a szövetség vezetői bejelentették, hogy megpályázzák a négy év múlva esedékes Európa-bajnokságot, amelyen az úszók mellett a műugrók és a műúszók is érmekért versengenek. A vizes Európa-bajnokság londoni megrendezését teljes mértékben támogatja a főváros polgármestere, Boris Johnson, a LEN elnöke, Nory Kruchten pedig azt mondta, az európai szövetség boldogan fogadta a brit szándékot. Anglia legutóbb 1993-ban volt házigazda: akkor Sheffieldben zajlott az úszók Európa-bajnoksága. A 2016-os - a riói olimpia előtt tartandó - Eb rendező városáról szeptemberben dönt a LEN. A 2012-es úszó Eb-nek május 21. és 27. között Debrecen, a 2014-esnek pedig Berlin ad otthont. 

Több mint két másodpercet javítva a korábbi legjobb eredményen amerikai egyetemi csúccsal nyerte a 400 yardos vegyesúszás döntőjét Hosszú Katinka az Egyesült Államok felsőfokú tanintézményeinek Auburnben zajló bajnokságán. A Dél-kaliforniai Egyetemet erősítő Hosszú 3:56.54 perc alatt ért célba, és hatalmas fölénnyel nyerte a szám döntőjét - osztotta meg a családtól származó hírt Kiss László szövetségi kapitány. A szakvezető hozzátette: örül, hogy a londoni nyári olimpiára készülő világbajnoknő nagyszerű állapotban van a májusi, debreceni Európa-bajnokság előtt, amelyen szintén indul. Hosszú Katinka az amerikai bajnokságon 200 yardos vegyesúszásban is rajthoz állt, s ott a döntőben a második lett. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr254322201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása