HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 965.

2012.03.19. 21:52 Gabbá

Kajak-kenu:

még nem döntött a londoni olimpián való indulásról Birgit Fischer, a németek nyolcszoros olimpiai bajnok kajakosa, aki februárban múlt ötvenéves. "Nem tudom, hogy ott leszek-e az áprilisi válogatón, az egyik napon jól megy, a másikon meg egyáltalán nem" - nyilatkozta vasárnap a sportág nagyasszonya. "Még van időm március 25-ig, akkor zárul le a nevezési határidő." A huszonhétszeres világbajnok, egykori keletnémet kajakos - aki saját költségén, az önmaga által összeállított edzésterv alapján tíz hétig Ausztráliában készült - hat és fél éve nem indult versenyen (a 2005-ös zágrábi vb-n szállt vízre utoljára). A kétgyermekes családanya először 1980-ban, Moszkvában szerepelt nyári játékokon, négy évvel később, Los Angelesben a keleti blokk bojkottja miatt nem volt ott. Legutóbb 2004-ben, Athénban szállt vízre olimpián úgy, hogy korábban már kétszer is visszatért: az 1988-as szöuli és a 2000-es sydneyi játékok után egyformán három évet pihent. Az újrakezdést követően mindkét alkalommal újabb aranyat, illetve aranyakat szerzett.  

Tenisz:

Babos Tímea egy helyet rontva a 69. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A versenyeken hónapok óta nem indult Szávay Ágnes kiesett a háromszázból, jelenleg 306. A férfiaknál Kellner Ádám a legjobb magyar, ő 23 helyet javítva került a 301. pozícióba. 

Olimpia 2012 London:

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerint jó esély van rá, hogy idén, története során először Szaúd-Arábia is küld női versenyzőt az olimpiára. A NOB hétfőn jelezte, hogy a múlt héten az arab ország illetékesei beterjesztettek egy listát, mely a potenciális női indulókat tartalmazza a londoni seregszemlére. A következő lépésben a sportági nemzetközi szövetségek és a NOB illetékesei megvizsgálják, hogy az adott sportolók milyen szintet képviselnek, s a NOB végrehajtó bizottságának májusi ülésén már az ezek alapján készített hivatalos "jelölési listáról" tárgyalhatnak. Szaúd-Arábia mellett Katar és Brunei nem szerepeltetett még soha női versenyzőt olimpián. Katar ugyanakkor februárban jelezte, hogy a NOB-tól kapott két női kvótát kihasználva az úszó Nada Arkajit és a sprinter Nor al-Malkit nevezi a londoni játékokra. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr204326996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása