HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 968.

2012.03.22. 19:39 Gabbá

Tenisz:

Czink Melinda sikerrel vette a miami tenisztorna 4,7 millió dollár összdíjazású női versenyének első fordulóját: a magyar játékos két sima szettben győzte le az olasz Alberta Briantit, ezzel bejutott a legjobb64 közé. A viadal honlapja szerint a szerdai mérkőzésen Czink 57 perc alatt diadalmaskodott. A magyar teniszezőre a 64 között a nyolcadik helyen kiemelt kínai Li Na vár.

Atlétika:

Kevesebb mint száz nappal a rajt előtt már százezer jegyet vásároltak meg, vagy foglaltak le a június 27. és július 1. közötti helsinki atlétikai Európa-bajnokságra. A szervezők közleményéből kiderül, hogy ebben nem szerepelnek a sajtóakkreditációk, illetve az önkéntesek és a sportolók számára félretett jegyek. "Amióta elkezdtük a napijegyek árusítását, jelentősen megnőtt a vásárlások száma" - mondta Esa Honkalehto, a finn szövetség főtitkára. "Jelenleg már több mint százezer belépőt megvettek, vagy lefoglaltak. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az ülőhelyek több mint fele már elkelt minden egyes versenynapra. A célunk az, hogy 160 ezer belépőt értékesítsünk, s úgy tűnik, hogy a finn és az európai sportkedvelő közönség segítségével ez sikerülni is fog." A közleményből az is kiderül, hogy Németország, Oroszország, Lengyelország és Spanyolország várhatóan több mint száz atlétát delegál az Olimpiai Stadionba, a 21. Eb-re.

Lósport:

Még bízik Ovedose szereplésén a Royal Ascot Derbyn Mikóczy Zoltán, a magyar versenyló társtulajdonosa. Ez lehet Ovedose utolsó nagy futása, utána fedezőmén lesz, ha kellő számú magyar kancát kap. "Idén már nincs esély a fedezőménné történő átminősítésére, mert a lósportban a fedeztetési szezon januártól júniusig tart, a kancákat már szétosztották. Így ha most nyugdíjaztatnánk Dózit, azzal háromnegyed év semmittevésre kárhoztatnánk. Inkább megpróbáljuk felkészíteni egy utolsó nagy futásra, hadd versenyezzen" - mondta Mikóczy a Digi Sport Reggeli Start műsorában. Mikóczy szerint az sincs teljesen kizárva, hogy 2013-ban is versenyezzen a ló, ha az egészsége megengedi. Visszavonulása után Overdose nagy valószínűséggel Németországban lesz fedezőmén azzal a feltétellel, hogy kellő számú magyar kancát biztosítanak számára, ami aztán hatással lehet a hazai versenylóállományra. Mikóczy kitért arra is, hogy anyagilag jól jönne egy idei jó futás Overdose-tól: "De ennél is fontosabb, hogy az előző évek kudarcai, balszerencséi, a megroppant egészsége után megint előcsalogassuk Dóziból azt a képességet, amely a kelet-európai régió más versenylovaiból hiányzik. A szíve, a harciassága megmaradt." Mikóczy kitért arra is, hogy a ló végül nem tudott elindulni Dubajban egyetlen viadalon sem, és ez megviselte a csapatot. A társtulajdonos jelezte: Overdose-t szerdán újrapatkolták az angolok módszerével, az ortopéd beavatkozás után néhány nap, míg kiderül, bírja-e a terhelést. Ha igen, akkor Angliában marad, mert nem célszerű feleslegesen utaztatni, az ugyanis hasonló megterhelés, mint egy verseny. Overdose tavaly november 13-án Rómában győzött Group III-as versenyen. Előtte a Royal Ascoton versenyzett még júniusban, s kiváló futással negyedik helyen ért célba. A 2010 augusztusáig veretlen, sorozatban 14 futamot megnyerő ló 12 győzelem után savós patairha-gyulladást kapott 2009-ben, mellyel veszélybe került karrierje. 2010-ben vissza tudott térni, de két megnyert futam után az év augusztusában csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén. Tavaly viszont ismét győzött, mégpedig Hoppegartenben, majd a Haydock Parkban és a Royal Ascoton is újfent bizonyította egyedülálló tehetségét.

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr724333645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása