HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 970.

2012.03.24. 18:33 Gabbá

Halhatatlan Magyar Sportolók:

Gyulay Zsoltot, valamint Kamuti Jenőt hivatalosan is beiktatta tagjai közé pénteken este a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete. A kajakosként kétszeres olimpiai- és hatszoros világbajnok Gyulay, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke, valamint a tőrvívásban kétszeres ötkarikás ezüstérmes Kamuti, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke, a Magyar Vívószövetség szakmai alelnöke a többi tag döntése alapján került be a 21 fős elit társaságba, az Albert Flórián és Polyák Imre halálával megüresedett két helyre. Kamuti Jenő egy régi francia akadémiai szokást is "magával hozott", nevezetesen azt, hogy az új tagok a beiktatásuk alkalmával megemlékeznek azokról, akiknek a helyére lépnek. Személyes emlékei felidézésével ezúttal ő méltatta az elmúlt időszakban elhunyt két kiváló sportolót. Kamuti és Gyulay egyformán tagja a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének. Az egyesület alapításának húszéves évfordulója alkalmából megtartott jubileumi közgyűlésen példaértékű életútja elismeréseként Gerevich Aladár emlékérmet vehetett át Gyarmati Andrea olimpiai ezüstérmes úszó. Az ünnepségen Kárpáti György, a Halhatatlanok Egyesületének elnöke azzal indokolta Gyarmati elismerését, hogy sportpályafutása befejeztével gyermekorvosként is megállta a helyét. Ugyancsak életműdíjban részesült a Fábián házaspár. Mivel Fábián László, az ötkarikás aranyérmes kajakos kórházi kezelésre szorul, felesége, az olimpiai ezüstérmes Rozsnyói Katalin pedig tanítványaival sevillai edzőtáborozáson vesz részt, az elismerést lányuk, Mónika vette át. A Fábián házaspár sportolói és edzői sikereit a kilencszeres világbajnok kenus, a szintén halhatatlan Wichmann Tamás méltatta. 

Kerékpározás:

A Francia Kerékpáros Szövetség jelölte az előzetes olimpiai keretbe az 53 éves Jeannie Longót annak ellenére, hogy férjét februárban doppingszerek vásárlása miatt letartóztatták. Isabelle Gautheron, a szövetség technikai igazgatója a L'Equipe című lapnak elmondta: kért londoni akkreditációt a versenyzőnek, hiszen ellene nincs érvényben eltiltás, továbbá kíváncsi, mit szól ehhez a legendás bringás. Longo 13-szoros világ- és 59-szeres francia bajnok. Tavaly novemberben bajba került, mert másfél év alatt háromszor is versenyen kívüli doppingellenőrzést mulasztott, ám végül felmentették. Férjét, Patrice Ciprellit - aki egyben edzője is - februárban őrizetbe vették, mert doppingszereket vásárolt, bevallása szerint saját használatra.

Kulcscsonttörést szenvedett David Millar, a britek profi kerékpárosa a belgiumi Harelbeke-viadalon. A baleset néhány héttel az előtt történt, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) dönt arról, szerepelhet-e Millar a londoni olimpián. A 35 éves időfutam-specialista - aki mindhárom nagy körversenyen, a Touron, a Girón és a Vueltán is nyert már szakaszt - bukásba keveredett a belgiumi versenyen, és saját Twitter-oldalán közölte: hamarosan eldől, szükség van-e műtétre. Millart doppingvétség miatt 2004-ben kétéves eltiltással sújtották, ezért a Brit Olimpiai Bizottság (BOA) szabályzata alapján nem vehet részt ötkarikás játékokon. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) ezt a rendelkezést túl szigorúnak tartja - azzal érvelve, hogy a sportoló egyszer már bűnhődött -, ezért a CAS-hoz fordult, amely várhatóan áprilisban határoz a BOA-szankció jogosságáról. 

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr34337385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása