HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 974.

2012.03.28. 18:43 Gabbá

Asztalitenisz:

A verseny harmadik napján megszületett az első magyar győzelem az asztaliteniszezők dortmundi csapat-világbajnokságán. A férfi válogatott a keddi harmadik fordulóban nagy csatában 3-2-re nyert a dánok ellen. Harczi Zsolt együttese a vasárnapi nyitófordulóban az osztrákokkal szemben maradt alul, majd hétfőn a tajvaniaktól szenvedett vereséget. A folytatásban szerdán a franciákkal és a dél-koreaiakkal találkozik. A csoportból az első három jut majd a legjobb 12 közé, míg a 4-6. helyezettek a 13-24. pozícióért folytathatják szereplésüket. 

Torna:

Bejelentette visszavonulását Paul Hamm, az egyetlen amerikai férfi tornász, aki összetettben tudott olimpiai és világbajnoki aranyérmet nyerni. A 29 éves versenyző kedden közölte: az elmúlt évek súlyos sérülései után nem képes megfelelően felkészülni a londoni játékokra, noha volt esélye bekerülni a csapatba. Hamm 2003-ban Anaheimben vb-, 2004-ben Athénban olimpiai aranyérmes volt összetettben. Világbajnokságon ötször, ötkarikás játékokon pedig háromszor állhatott dobogóra. 

Olimpiai, 2012 London:

Az Olimpiai Legendák Térképével új arculatot kapott a londoni metróhálózat. Az idei nyári játékok városának 361 földalatti állomása az újratervezés után ötkarikás bajnokok és további világhírű sportolók nevét viseli. Az új térképen Picadilly Circus, Baker Street és Knightbridge helyett van például Michael Phelps vagy Carl Lewis állomás, de 13 magyarról is neveztek el megállót. "Nagy viták voltak, néhány helyen az utolsó pillanatban változtattunk, de elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Több tucat nemzet képviselteti magát, a 2012-es játékok minden sportága jelen van, és minden idők legnagyobb olimpikonjai közül kettő, Muhammad Ali, illetve Phelps fogadja az utazókat az Olimpiai Parknál, Stratfordban" - fogalmazott közös közleményében a két tervező, Alex Trickett és David Brooks. A 14-szeres olimpiai aranyérmes Phelps nevével fémjelzett állomás a fő ötkarikás megálló (a hagyományos térképen Stratford), közvetlenül mellette található a Cassius Clay állomás (Stratford International). A teniszező Rafael Nadal, a tornász Nadia Comaneci, az ötszörös Tour de France-győztes Miguel Indurain vagy az 1992-es amerikai kosaras Dream Teamet erősített Michael Jordan és Larry Bird neve is megjelenik az állomásokon. A hírességek között 13 magyar is állomást kapott. Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás, Gyarmati Dezső, Kárpáti György, Bozsik József, Czibor Zoltán, Puskás Ferenc, Kocsis Sándor, Takács Károly, Balczó András, Gerevich Aladár, Kárpáti Rudolf és Papp László lett metróállás Londonban. Az új térképen nemcsak többszörös ötkarikás bajnokok kaptak helyet, hanem olyan legendás sportolók is, akik nem nyertek olimpiát, de teljesítményük e nélkül is örökre emlékezetes marad. 

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr64346309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása