HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 975.

2012.03.29. 19:09 Gabbá

Jégkorong:

A magyar női jégkorong-válogatott harmadik mérkőzésén második győzelmét aratta a maribori divízió Ii-es világbajnokságon, amikor 8-0-ra kiütötte a házigazdák csapatát. A nagyon fiatal, 18,4 átlagéletkorú magyar csapat az első meccsen 3-0-ra nyert Ausztrália ellen, majd a második meccsen 3-1-re és 4-2-re is vezetett a tavaly még egy szinttel feljebb játszó Észak-Korea ellen, amely végül 5-4-re fordított. A lányok Szlovénia ellen ellenállhatatlanul játszottak, Jókai-Szilágyi Zsófia 17 perc alatt mesterhármast ért el, Huszák Alexandra duplázott, rajtuk kívül még Medgyes Dorottya, Trencsényi Kitti és Gasparics Fanni talált be, így alakult ki a 8-0-s végeredmény. Ma 16.30-tól a horvátok ellen folytatja a vébét a magyar csapat, amely odaérhet még az első helyre, ha hozza mindkét hátralévő meccsét, miközben Észak-Korea kikap Ausztráliától. 

Küzdősport:

Lótuszülésben elaludt a vonaton, emiatt leállt a keringés, és amputálni kellett a bal lábát a K-3-ban ismert pécsi harcosnak. Asztalos János a Borsnak adott interjúban elmondta, a végzetes baleset napja akár egyben a legboldogabb nappá is válhat az életében. "A kupéban egyedül voltam. Lótuszülésben helyezkedtem el, harcművészként gyakorta meditáltam ebben a pózban. Emlékszem, nagyon fáztam, de az ólmos fáradtság még ezt az érzést is legyőzte. Mély álomba zuhantam" - mesélte a Borsnak Asztalos János, aki karácsonykor tartott hazafelé Villányból Pécsre. "Iszonyatos fájdalomra ébredtem, mintha valaki kést szurkált volna a bal lábamba." A sportoló mindkét lábát többször műtötték, a bal lábában teljesen leállt a vérkeringés, a szövetek többsége elhalt, így azt nem lehetett megmenteni, térd fölött amputálni kellett. A bal lába azért sérült súlyosabban, mert álmában balra dőlt, és testsúlyával ránehezedett. Asztalos János a küzdősportban megszerzett önfegyelemmel tekint a történtekre. "Nem haragudtam a világra, magamnak köszönhetem a történteket. Sőt életem legszerencsétlenebb napja lehet, hogy egyben a legboldogabb is lesz. Egy nővérke az első pillanattól kezdve öntötte a lelket belém. Nem tagadom, belé szerettem, és azt hiszem, ő is kedvel engem. Úgy néz ki, hogy a betegágyamon talált rám a szerelem. Ilyen az élet, a lábamat elvette, de cserébe sokkal többet adott." A korábbi harcos tisztában van vele, hogy a ringbe nem térhet vissza, de a jövőben is teljes értékű életet akar élni. "Hobbiszinten mindenképpen szeretnék sportolni, úszni, kerékpározni és futni. Amióta megvolt az amputáció, szinte mindig azt álmodom, hogy futok."  

Ökölvívás:

Csütörtök hajnalban agyhártyagyulladás miatt mentő vitte el a tatai edzőtáborból Dobrádi Zsoltot, így a Bocskai-emlékversenyen bronzérmet szerző sportoló biztosan nem lesz ott az április 13-22-e közötti, Trabzonban rendezendő olimpiai selejtezőn. Még most is alig térek magamhoz Dobrádi Zsolt miatt" - fogalmazott Kovács László szövetségi kapitány. "Ezzel az is eldőlt, hogy 52 kilóban Kalucza Norbert, míg 56 kg-ban Nagy Krisztián harcolhatja ki a londoni indulás jogát. Egyedül a 49 kiló maradt nyitva, és őszintén remélem, ott én választhatok majd a két ragyogóan készülő István, Ungvári és Lakatos között." Balzsay Károly - aki a KSI-ben Dobrádi edzője - elmondta, hogy a fiatal sportoló jelenleg mélyaltatásban van, az orvosok a Lyme-kór lehetőségét már kizárták, de pontos diagnózist csak későbbre ígértek. A magyar női és férfiválogatott Tatán készül, az olimpiai kvalifikációs versenyt a törökországi Trabzonban rendezik április 13. és 22. között.

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr574348560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása