HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 979.

2012.04.02. 21:58 Gabbá

Kerékpározás:

Kulcscsonttörést szenvedett a svájci Fabian Cancellara a Flandriai körversenyen. A RadioShack négyszeres időfutam-világbajnok országúti  kerékpározója nagyot bukott, és meg kell műteni, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg véget ért számára a szezon. 

Edzés közben elütötték Levi Leipheimert, a 2007-es francia kerékpáros körverseny, a Tour de France harmadik helyezettjét. A 2008-as pekingi olimpia egyéni időfutamának amerikai bronzérmese vasárnap a baszkföldi körversenyre készült, amikor hátulról elgázolta egy autó. Az eset után a 38 éves sportolót kivizsgálták egy kórházban, és kiderült, hogy nem szenvedett súlyosabb sérüléseket, egyetlen csontja sem tört el. "Szerencsés vagyok, hogy túléltem" - kommentálta a Twitter-oldalán a Spanyolországban történt balesetet Leipheimer. "Életem egyik legfélelmetesebb élménye volt." A kerekes lemondta a szereplését a hétfőn rajtolt baszkföldi körversenyen. 

Sílövészet:

Német színekben versenyez tovább Jakov Fak, Szlovénia első biatlon-világbajnoka, írta egy online újság vasárnap. A hírt átvette a szlovén állami televízió, az országban kisebb felzúdulás támadt, Fak ugyanis horvát születésű, és csak két éve kapott szlovén útlevelet. Korábban Fak tesztelte a médiát azzal, hogy palackok visszaváltásából él, ezúttal viszont neki kellett magyarázkodnia. "Jakov Faknak kiváló ajánlatot tett a német szövetség, melyet nem is tudott visszautasítani, így a következő idénytől német színekben versenyez" - hangzott az internetes hír, melyet később a szlovén állami tévé is átvett. A 24 éves sportoló gyorsan cáfolta a nagy felzúdulást keltő információt. "Rengeteget szenvedtem akkor is, mikor horvát helyett szlovén színekben kezdtem versenyezni, soha nem tennék még egyszer ilyet" - magyarázta a ma is Horvátországban élő versenyző. "Ez április elsejei tréfa, arra kérek minden szlovént, hogy továbbra is szurkoljon nekem!" Két éve mindössze néhány hónappal a téli olimpia és egy horvát állami kitüntetés után váltott nemzetiséget Fak, ám nem csak erre, hanem egy korábbi ugratására is reagált az internetes újság vicce. A biatlonista a vb-aranya megnyerése után kijelentette, hogy műanyag palackok gyűjtögetéséből és visszaváltásából tartja fenn magát, de még így is alig futja neki mozijegyre. A hírt számos újság átvette Európa-szerte, ám később Fak elárulta: csak a médiát akarta tesztelni, és meglepődött, hogy milyen gyorsan és ellenőrzés nélkül veszik át a híreket a lapok.  

komment

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr44359844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása