HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenado Subjetivo 982.

2012.04.05. 18:31 Gabbá

Kerékpározás:

Sajátos módját választotta egy szurkoló a kerékpárosok buzdításának a Gent-Welvegem országúti versenyen. A spanyol Ion Izaguirre (Euskaltel) és a dán Anders Lind (Saxo Bank) egymás mögött haladt, amikor kiugrott eléjük egy nő az út széléről, felemelte a pólóját, és megmutatta a mellét. Az El Mundo Deportivo spanyol lap fotósa meg is örökítette a pillanatot, a képet.

Kajak-kenu:

Nem indulhat a német kajakosok és kenusok első, pénteki olimpiai válogatóján a nyolcszoros ötkarikás bajnok Birgit Fischer, akit háziorvosa eltiltott a szerepléstől. Az ötven éves kajakos Duisburgban tért volna vissza a versenyszerű sporthoz, de a viadalt megelőző rutinellenőrzés egészségügyi problémát állapított meg nála, így nem szállhat vízre. Hogy pontosan mi a gond, azt nem lehet tudni, Fischer csak annyit közölt a helyi szövetséggel, hogy orvosa nem járult hozzá a versenyzéséhez. Az ötkarikás válogató második fordulóját április végén rendezik a németeknél, és egyelőre bizonytalan, hogy azon már részt vehet-e Fischer.vA 27-szeres világbajnok, egykori keletnémet kajakos hat és fél éve nem indult versenyen (a 2005-ös zágrábi vb-n szállt vízre utoljára), de a közlemúltban jelezte, megkísérli a londoni csapatba kerülést. A kétgyermekes családanya először 1980-ban, Moszkvában szerepelt nyári játékokon, négy évvel később, Los Angelesben a keleti blokk bojkottja miatt nem volt ott. Legutóbb 2004-ben, Athénban szállt vízre olimpián úgy, hogy korábban már kétszer is visszatért, az 1988-as szöuli és a 2000-es sydneyi játékok után egyformán három évet pihent. Az újrakezdést követően mindkét alkalommal újabb aranyat, illetve aranyakat szerzett.

Labdarúgás:

Egy francia bíróság véget vetett David Ginola és Gerard Houllier 19 éve tartó ellenségeskedésének, miután elutasította azt a keresetet, amelyet a futballista becsületsértés és rágalmazás miatt indított korábbi szövetségi kapitánya ellen. Jean-Claude Guidicelli, Houllier ügyvédje azt mondta, a bíróság arra hivatkozott, hogy "szabálytalanságokat" talált a Tottenham Hotspur és a Newcastle United korábbi francia válogatott játékosának keresetében. A francia válogatott nem jutott ki az 1994-es világbajnokságra, miután az utolsó selejtezőmérkőzésen, hazai pályán 2-1-re kikapott Bulgáriától. Houllier akkor Ginolát hibáztatta az utolsó pillanatban kapott gól miatt, a szakember szerint ugyanis a bolgároknak a szélső rossz beadása után nyílt lehetőségük ellentámadást vezetni a 90. percben. Emiatt Ginola pert indított ellene.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr694366018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása