HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 985.

2012.04.08. 10:42 Gabbá

Vízilabda:

Teljessé vált a londoni nyári olimpia férfivízilabda-tornájának 12-es mezőnye, miután lezajlottak az edmontoni ötkarikás selejtező negyeddöntői. A nemzetközi szövetség, a FINA honlapjának tanúsága szerint a kanadai tornáról - mint a legjobb négy csapat - Montenegró, Spanyolország és Görögország csapata mellett kijutott a játékokra a Kovács István vezette román válogatott, miközben ugyanez általános meglepetésre nem sikerült a német nemzeti együttesnek. Az idei játékokra már korábban részvételi jogot szerzett tavalyi világbajnoki negyedik helyével az olimpiai bajnoki címvédő magyar válogatott.

Evezés:

Egy vízbe ugrott tiltakozó miatt félbe kellett szakítani a két nagy múltú brit egyetem, Oxford és Cambridge hagyományos evezősversenyét, amelyet szombaton immár 158. alkalommal rendeztek meg Londonban. A később újraindított futamot a cambridge-iek nyerték. A férfi körülbelül féltávnál bukkant fel a vízben, közvetlenül a címvédő oxfordiak hajója előtt. Hogy mi miatt tiltakozott ezzel a sajátos akcióval, egyelőre nem világos, az azonban biztos, hogy őrizetbe vették. A 250 ezer néző előtt lebonyolított versenyt mintegy fél óra után tudták csak újraindítani féltávtól, azonban nem sokkal később a két csapat lapátjai összeütköztek, s az egyik oxfordi evezős sportszere el is tört. Ezt követően a Cambridge magabiztosan lépett el, s végül fölényes sikert aratott. A világoskékek 81. diadalukat szerezték meg, így összesítésben már 81-76-ra vezetnek (egyszer, 1877-ben döntetlent lett az eredmény).

Vitorlázás:

Vadnai Benjamin győzött a Buenos Aires-ben megrendezett Laser 4.7 világbajnokságon.  A Balatonfüredi Yacht Club 16 éves vitorlázója a magyarok közül elsőként bizonyult a legjobbnak ebben az osztályban. Vadnai 12 futam alapján lett a legjobb a 24 ország 71 indulóját felvonultató mezőnyben - tájékoztatta az MTI-t a klubja.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr894371059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása