HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 988.

2012.04.11. 16:01 Gabbá

Súlyemelés:

Tíz évre szóló eltiltást kapott Taiszija Antonova korábbi junior Európa-bajnok súlyemelő, mert doppingolt. Az orosz sportági szövetség - részleteket mellőző - bejelentése szerint további három női emelőjük is rajtavesztett tiltott szer használatán, emiatt egyformán két évig nem versenyezhet a junior országos bajnok Irina Bondarenko, Viktorija Dosztavalova és Alekszandra Fjodorova. A 23 esztendős Antonova a 2008-as, olaszországi felnőtt Európa-bajnokságon a hatodik lett a 63 kilogrammos kategóriában, majd még ugyanabban az évben a juniorkorúak albániai kontinensviadalán aranyérmet érdemelt ki. 

Olimpia, 2012 London:

A brit földön tartózkodó külföldi sportolók már a július 27. és augusztus 12. között esedékes olimpia előtt is számíthatnak doppingvizsgálatra. A nyári játékokat megelőző időszakban tervezett kontrollt a brit doppingellenes szervezet szakemberei végzik. A szerdai közlés szerint a váratlan vizsgálatok kiterjedhetnek bármelyik sportolóra, aki a játékok startja előtt Nagy-Britanniában edzőtáborozik vagy versenyez. A várható tesztről előre nem értesítik a kiszemelt versenyzőt. "Amit csak tudunk, mindent megteszünk a játékok tisztaságáért, és annak egyértelművé tételéért, hogy országunk nem az a hely, ahol megbújhatnak a doppingcsalók" - szögezte le az Egyesült Királyság sportért és olimpiáért felelős minisztere, Hugh Robertson. "Ebben a  harcban segítségünkre lesz a határokon átívelő információcsere és a szigorú ellenőrzési program." 

 

Súlyemelés:
A női 53 kilogrammban moldovai, a férfi 62 kg-ban pedig hazai győztest avattak a súlyemelők törökországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságának keddi versenynapján. Utóbbi kategóriában Soóky Gergely a 13. helyen végzett összetettben. A tavalyi junior Eb-n negyedik, 18 éves emelő, aki elsőként lépett színre a magyarok közül az antalyai felnőtt kontinensviadalon, a hazai szövetség honlapja szerint 249 kg-ig jutott úgy, hogy szakításban 111, lökésben pedig 138 kilót teljesített. Az aranyérmet szakításban és összetettben - akárcsak a 2011-es kazanyi Eb-n - a török Bunyamin Sezer, lökésben pedig a bolgár Sztojan Enev érdemelte ki a 18 fős mezőnyben. A nők versenyében meglepetésre nyert a 19 esztendős moldovai Cristina Iovu, aki a nagy esélyes török címvédőt, Aylin Dasdelent is maga mögé utasította.  

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr544384188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása